Adila Jusić iz Tuzle: Rad sa kozmetikom mi predstavlja zadovoljstvo, a i dodatni izvor prihoda za kućni budžet

Piše: Meliha Horić - Džanković


                                         Adila na promociji "Farmasi" kozmetike


Da se hobijem može kvalitetno provoditi slobodno vrijeme, uživati, kao i nešto zaraditi, dokaz je mlada Tuzlanka, koja je u direktnoj prodaji turske, halal-kozmetike "Farmasi" vidjela priliku da iskaže svoju ljubav prema radu sa kozmetikom. 

Adila Jusić, profesorica turskog jezika i književnosti, iz Tuzle, postala je dio tima "Farmasi"-kozmetike od prvog kataloga koji se pojavio na tržištu Bosne i Hercegovine u decembru 2012. godine. "Farmasi-ju me prvo privukao HALAL-certifikat, a kao drugo što je turski proizvod", kaže Adila. "Farmasi ima široku paletu proizvoda, a neki od njih su proizvodi za ličnu higijenu, za njegu, make-up, za čišćenje domaćinstva i drugo, a uvjerićete se kada prelistate katalog"."Ja sam član Farmasi-ja od decembra 2012. godine, a lider od juna 2013. ", kaže Adila. "Planiram i dalje da nastavim sa radom, jer mi predstavlja zadovoljstvo, a i dodatni izvor prihoda za kućni budžet. Farmasi-kozmetiku preporučujem jer je pouzdana, kvalitetna, zdrava i povoljna". 

Mnogo je faktora koji su doprinijeli da "Farmasi" kozmetika osvoji Adilino srce. "Farmasi" kozmetika je 100% turski proizvod, osnovan od strane Dr. Cevdeta Tune. "Farmasi" proizvodi ne sadrže štetne supstance i ne testiraju se na životinjama, što svjedoče i certifikati koje firma posjeduje, među kojima su i HALAL certifikat, GMP, ISO i dr. "Farmasi" proizvode u Turskoj kontroliše Ministarstvo zdravstva.
"Ako želite kupovati povoljnu kozmetiku za sebe, ili širiti svoju mrežu i tim, javite se i postanite član Farmasi porodice. Ako želite da probate neki proizvod, možete mi se javiti, stojim Vam na raspolaganju i potrudiću se da Vam sto bolje približim taj proizvod.", kaže Adila. "Ako svojoj porodici, svojim najbližima preporučujem ove proizvode, zašto ne bih i Vama..." 

Adilu možete kontaktirati na broj telefona: 061/ 204 - 544 ili na njenoj facebook-stranici https://www.facebook.com/messages/farmasikozmetika.tuzla

Instagram