Muškarci otkrili;kako znaju kada su zaljubljeni



Jednom kada muškarac shvati da je bivša stvarno stvar prošlosti, počinje da shvata i da je zaljubljen u svoju sadašnju djevojku
Muškarcima, za razliku od žena, treba neko vrijeme da shvate da su zaljubljeni, ali ovi znakovi im pomažu u tome.

Bivša je bivša
Kod bivše djevojke uvijek postoji opcija da će da se pomiri ili barem opcija da će ponovno da se vidi i da osjeti stara osjećanja. Kad muškarac shvati da je bivša stvarno stvar prošlosti, počinje da shvata i da je zaljubljen u svoju sadašnju djevojku.

Stalno mu je na pameti
Većina muškaraca na početku veze može da razdvoji novu djevojku s kojom se viđaju od ostatka svog dana, ali kad-tad se dogodi onaj klik - jednom kad mu se djevojka uvuče u misli tokom svakodnevnih stvari koje radi, i jednom kad više ne može da prestane da misli na nju, tada mu je sasvim jasno da je "odlijepio".

Oduševljavaju ga mane
Na početku svi tražimo vrline druge osobe, ali jednom kada nas oduševe nečije mane, znači da smo zaljubljeni. Isto važi i za žene i za muškarce - ako mu je nešto čega se mi stidimo jednostavno preslatko, znači da je "pao".

Ne primjećuje druge žene
Naravno da ih primjećuje, ali kao da ih ne vidi. Zaljubljeni muškarac jednostavno nema potrebu da gleda igdje sem u svoju djevojku.



Instagram