U Kući Plamena Mira u Tuzli održana radionica "Kako razvijati pozitivnu energiju u sebi"Danas je gošća iz Holandije,predavačica, Vanja Beukelman-Pavlović, životni trener (lifecoach), u Kući Plamena Mira održala radionicu "Kako razvijati pozitivnu energiju u sebi". Na radionici 13 žena imalo je priliku da se upozna sa mentalnim tehnikama izgrađivanja samopouzdanja i pozitvnog razmišljanja. Svaka učesnica kao poklon dobila je ručno rađenu porukicu (koje je dizajnirala za ovu priliku Djana Požegić-Jusufbegović, kreatorica rukotvorina Fore&Fazoni).
 

Radionica je održana u Kući Plamena Mira, pod pokroviteljstvom Adile Jusić (liderice Farmasi kozmetike)Sanele Hasanbašić - EMINY PARFEMI.

Radionicu su organizovale članice Udruženja žena "Arabella" iz Tuzle. Učesnice današnje radionice po prvi put bile su upoznate sa lifecoach-ingom. Tema "Kako razvijati pozitivnu energiju u sebi" oduševila je prisutne, razvila se pozitivna energija, a kroz primjere iz svakodnevnog života spoznale su i cilj radionice da trebamo biti pozitivne i širiti poziutivnu energiju na druge, te razgraničiti bitno od nebitnog u životu (sitnica, zbog kojih se bespotrebno nerviramo).


"Drago mi je da su učesnice radionice spremne na novi način razmišljanja, da su otvorenije, te da su bacile kamenčić pozitivnosti", za Arabella Magazin, izjavila je gošća radionice Vanja Baukelman-Pavlović (lifecoach). "To me jako oduševilo, to je i bio cilj, namjera i bit lifecoacha, da se ljudi otvore, budu iskreni i pozitivni prema sebi i drugima. Budite pozitivni, družite se sa pozitivnim ljudima i širite pozitivnost."
Zahvaljujemo se našoj gošći Vanji i našim sponzorima u realizaciji ove radionice, kao i našim učesnicama. 

Mi smo bacili kamenčić pozitivnosti u vodu, koji širi pozitivnu energiju u krug. Bacite ga i vi i budite UVIJEK POZITIVNE.


Pripremile: Meliha Horić - Džanković i Mediha Horić Aličić

Instagram