4 razloga za povratak make-upa u bojiUnesite svježinu u svoj make -up neka bude razigran i neočekivan. Otkrijete da vam boja ne oživljava samo lice, već i raspoloženje. Osim što promjena godi, evo još nekih dobrih razloga da napustite neutralne nijanse i unesete malo boje u svom životu.
1. Izgledat ćete mlađe. To je najbolji razlog za eksperimentiranje s bojom. Tko zna, možda otkrijete da vam boja ne oživljava samo lice već i raspoloženje.2.  Nova se šminka lakše nanosi. Posljednih su godina kozmetički proizvodi jednostavniji za primjenu. Zahvaljujući pojavi prozirnih pudera, boje su čistije nego prije, i prikladne su za više tipova kože.3. Možete upotrijebiti manje, a dobiti više. Za razliku od neutralnih boja, koje morate iznova nanositi tokom dana da bi se uopće vidjelo da nosite make-up, i sasvim malo jarke boje dobro se vide.


4. Boje su zabavne. Jarki je make-up poput jake odjeće - razigran i neočekivan. Možda ga nećete htjeti nositi svaki dan, ali će predstavljati odličan odmak od vaših osnovnih nijansi.


Pripremila: Mediha Horić Aličić

Instagram