Najljepše poruke za Valentinovo, Dan zaljubljenihPored pokona koji ste pripremili voljenoj osobi, prikladan poklon je i čestitka. Nekada i sama čestitka sa jasnom ljubavnom porukom govori i ima više snage od materijalnog poklona. Sve zavisi u kakvim ste odnosima sa vašim partnerom i kojem tipu muškarca pripada vaš odabranik. Kako god da bilo, nećete pogriješiti ako na parče papira napišete neke stihove ili tekst. Mi vam u nastavku teksta donosimo neke od stihova i poruka koji bi se mogli naći na vašoj poruci u vidu čestitke, sms poruke, e-maila...Valentinovo, šta to znači? Skup poklon, lažan sjaj? NE! To je nježan dodir, šapat srca, blag osmijeh i voljeno biće!

Ne mogu znati što mi je život odredio, ali jedno zasigurno znam, da moje usne za tvojima žude i željno čekaju poljubac tvoj! Sretan dan zaljubljenih.

Kad bi zrno pijeska bilo mjerilo za ljubav, sve pustinje svijeta ne bi bile dovoljne da ti kažem koliko te volim.


Od tvog prvog pogleda sanjam te, od našeg prvog susreta trebam te, od prvog dodira želim te, a od našeg prvog poljupca volim te.Neću te ostaviti nikada, jer mi je do tebe stalo, uvijek ću biti kraj tebe, čak i kada ne bude trebalo, ti si moja sreća, ti si moje sve. Samo ću ti reći, ljubavi volim te.
Spavaj kao da ne postoji sutra, kao da nema jutra, spavaj i snivaj slatke snove i snivaj me noći ove.


Kad ti najteže bude ili kad osjetiš da te nešto boli, sjeti se da postoji biće koje te vječno i duboko VOLI!


Kad se poklope kazaljke na satu i kad otkuca ponoć, ti zatvori oči i stisni ih jače i sjeti se onog tko zbog tebe plače! 


Ti imaš nešto lijepo, šarmantno, uzvišeno, jedinstveno, nešto što drugi nemaju i ne mogu imati, ti imas MENE!Bio bih ti postelja u kojoj spavaš i jastuk na kojem se budiš. Bio bih suza kad plačeš, osmijeh kad se smiješ samo da sam uz tebe, da te vidim, da te ljubim.


Kada budeš negdje daleko, kada te slome tuđe prevare i laži, nemoj nikada reći da nemaš nikoga, glavu gore i mene potraži.


Ja nisam pauk, ne pletem mrežu, ali znaj da najdraže uspomene za tebe me vežu, u svakom srcu ja tražim sreću, a tebe nikada zaboraviti neću.


Zaslijepi mi vid - opet ću te gledati, oduzmi mi sluh - opet ću te slušati, rani mi srce - opet ću te voljeti.Kad se noć spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrčini poljubac ti šaljem svoj, neka poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja i tiho ti šapne da te volim ja.Ako čuješ noćas vjetar i gromove, ne boj se jer to ti ja šaljem anđele, šaljem ih da čuvaju srce tvoje, jer ne želim da drugi ukrade ono što je moje.Kad bih ti mogla darovati nešto lijepo, darovala bih ti mogućnost da vidiš sebe onako kako te ja vidim, tek tada bih shvatio koliko si poseban. 


Laku noć andjele, nek ti nebo sapuće - volim te, i kad neba nema i zemlje nebude, znaj da tvoja mala najviše na svijetu voli te.

Pišem ti poruku i tebe se sjećam, kad ti se javim bolje se osjećam. Ovom porukom ja se tebi javljam da ne misliš da te zaboravljam.Volim te!

Čuvaj me u malom uglu svog srca, nek ti moje misli ne remete ni jedan trenutak života, a voli me tek toliko da znam da ti je stalo do mene.


Tvoje usne slađe su od meda, moje srce gori dok te gleda, tvoje oči ljepše su od neba, ti si ono što meni treba.

Ostani tu gdje jesi, u mome srcu na istoj adresi. Da te mogu uvijek naći, da ti kažem koliko mi tvoja ljubav znači. 
Koliko je zvijezda na nebu, koliko je kapi u moru, toliko je ljubavi moja za prekrasno srce tvoje!

Sve je puno, puno ljepše s tobom, spavati, sanjati, smijati se, voljeti. Stvarno je prelijepo poznavati te, a još ljepše imati te.

Tražila sam od Boga cvijet, dobila sam vrt. Tražila sam od Boga pjesmu, dobila sam zbirku pjesama. Tražila sam od Boga sreću, dobila sam tebe. Hvala što postojiš.

Dok bude krvi u svakoj veni, živjet ćeš ljubavi duboko u meni, i kad sve nestane i prestane, ostaje srce koje samo tebe voli!

Ti anđeo moga neba, ti si jedino što mi treba. Ti si sjajna zvijezda mojih noći, ti si djevojka bez koje neću moći. Volim te!

Sigurna sam da te volim, sigurna sam u to da si stvoren za mene, sigurna sam da smo jedno, sve je drugo manje vrijedno.

Kad nas hiljade kilometara razdvoje i kad najmanje misliš na mene, moje oči gledaju u daljinu i traže samo tebe.


Često je teško pronaći riječi, jer onih pravih tako je malo. Zar su uopće potrebne riječi da shvatiš da mi je do tebe stalo.
Voljeti je lijepo, voljeti je lako, ali voljeti kao ja ne može svatko. Koliko te volim to se teško piše, jer svaki trenutak ja te volim više.

Bilo gdje da si, svjetlo ne gasi, ne zatvaraj vrata već slušaj korake sata i kad se kazaljke spoje, s tobom su misli moje.

Ovako je bio plan - da te volim jedan dan, ali dan je ipak vrijeme kratko, a tebe voljeti je baš slatko. Ma bolje je meni bez toga plana, pa da te volim svakoga dana.


Kad sam s tobom, ljepši mi je dan. Kad te sanjam, slađi mi je san. Kad te volim, mirišu mi jutra. Kad te ljubim, ne mislim na sutra.


Kad se u telefon moj ucrta broj tvoj i kad mi kažeš halo, srce bi mi stalo. Malo po malo, halo po halo, stvarno mi nedostaješ, srce moje malo.Šećeru, želim te za večeru! Ti si bombon najveće slasti, vrhunac moje strasti! Ti si hrana tijelu, desert svakom jelu. Ti si limun u čaju i šećer na kraju!


Tvoja ljubav je potok što iz raja teče, zbog tebe je moj život prepun sreće, šaljem ti kiss slađi od meda, jer ti si sve što mi u životu treba! VOLIM TE!Kad sam ѕ tobom, ljepšі mі је dan. Kad te sanjam, slađі mі је san. Kad te volim, mirišu mі jutra. Kad te ljubim, nе mislim nа sutra.

Ako voljeti znači živjeti, onda voljeti tebe znači živjeti vječno.


Niti jedna  osoba ne može biti imuna na izljeve ljubavi. Ljubav je nešto što nas pokreće i daje nam snagu, ljubav  nam budi  uspavane snove. Ljubav nas tjera da se budimo vedri i čili, ljubav nas umiva ružama i posipa put do srca naših voljenih ružičastim laticama.
Ljubav nas održavaBitno je znati da se ljubav ne podrazumijeva, zato svojim voljenim pokažite i iskažite ljubav, neka znaju da su voljeni, jer ima li išta ljepše nego voljeti i biti voljen.

Pripremile: Meliha Horić - Džanković i Mediha Horić


Naš izdvojeni sponzor ovoga mjeseca je: 


(Kliknite ovdje ili na  reklamni baner da biste posjetili stranicu Unikatni nakit M&M)

Instagram