Unikatni pokloni za Valentinovo: ljubavne porukice u teglicama i ukrasnim vrećicama

Bliži se Valentinovo, Dan zaljubljenih koji se tradicionalno obilježava 14. februara. U nedoumici ste šta pokloniti svom partneru? U n...Bliži se Valentinovo, Dan zaljubljenih koji se tradicionalno obilježava 14. februara. U nedoumici ste šta pokloniti svom partneru? U nastavku teksta možete pročitati šta unikatno i originalno pokloniti voljenoj osobi za Valentinovo.Globalizacija je učinila robu široke potrošnje veoma dostupnom i povoljnom, pa na tržištu možemo naći zaista sve i svašta. Ali da li su osobe kojima poklanjamo SVE I SVAŠTA?

Ukoliko želite pokloniti od srca, neka to bude nešto posebno, prije svega unikatno, nešto što će u onome ko prima poklon izazvati emocije, nešto što će biti simbolično, a ne kičasto, nešto što biti napravljeno samo za tu osobu, a ne u masovnoj proizvodnji.

Neka to budu unikatni i ručno napravljeni radovi.

Najljepši su oni pokloni koje darujemo od srca, unikatni i bez puno ulaganja i oni imaju neprocjenjivu vrijednost. Kako bi vam pomogli u tome, nudimo vam sljedeće prijedloge: 

   1.    Ukrasne teglice sa 22 (isprintane porukice) za vašu ljubav, 
   2.    Ukrasna vrećica sa 101-im razlogom zašto nekog volite (isprintane porukice), te
   3.   Unikatni i ručno rađeni nakit za vaše prelijepe dame.


 Porukice u teglicama i vrećicama, kao i 
širok izbor ručno rađenog nakita (lančići, narukvice, ogrlice, setove) za svoje dame možete naručiti na stranici Unikatni nakit Meliha & Mediha, KLIKOM  OVDJE.


Ukrasne teglice sa 22 isprintane porukice i ukrasne vrećice su pravi poklon za blagdane, rođendane, diplomiranja, odlazak u penziju, te druge prigode za NAJBOLJU MAMU, OCA, BRATA, SESTRU, LJUBAV, PRIJATELJA.... 

Unikatnim i ručno rađenim poklonom će biti zadovoljene tri strane: 
          -     Vi - jer ste sigurni da je poklon jedinstven, 
          -     ONAJ KOJI PRIMA POKLON-jer taj poklon neće visiti u silnim tržnim centrima, 
                prodavnicama...i 
          -     OSOBA KOJA GA PRAVI, osiguraćete sigornost posla osobe od koje kupujete.


Ako još niste na taj način pokanjali, mi vam predlažemo sljedeće:
   -   odaberite nešto iz ponuđenih fotografija
   -   ako to nije to, posjetite stranicu određene radinosti
   -   naručite  putem Facebooka ili telefonom i NAJVAŽNIJE
   -   opišite šta i za koga  želite poklon.


Još malo je ostalo do Valentinova, Dana zaljubljenih. Ovo Valentinovo neka vam bude drugačije, pokažite svoju kreativnost i pozitivno iznenadite svog partnera. Najlakše je kupiti poklon, ali to nije pravo rješenje, jer ono unikatno ima neprocjenjivu vrijednost. Osim poklona koje ćete pokloniti svojoj voljenoj osobi, predlažemo vam i romantičnu večeru sve u znacima ljubavi, uz svijećice crvene boje, vino i lijepu večericu. Volite svoga partnera, činite ga sretnim svakim danom. Nije važno gdje ste i s kim ste, najvažnije je da ste sretni i da zračite ljubavlju.

Neka baš ovaj poklon bude vaš izbor, umjesto klasičnih poklona za taj dan, poput plišanih igračaka, bombonjera, parfema... Neka vaš poklon bude jedinstven, drugačiji, originalniji. Upravo takav naručite ovdje, KLIK.


Piše: Daniela Čomić

Naš izdvojeni sponzor ovoga mjeseca je: 


(Kliknite ovdje ili na  reklamni baner da biste posjetili stranicu Unikatni nakit M&M)

DRUGIMA SE SVIDJELO I...

0 komentari

Napomena:

Sadržaj na ovom magazinu je informativnog i motivacijskog karaktera. Namjera nam je da upoznamo čitatelje sa različitim pravcima nove sociološke misli, pozitivne pishologije i duhovnosti. Sadržaj u ovom tekstu nije zamjena za stručni medicinski savjet - ukoliko imate ozbiljnih psiholoških problema, obratite se liječniku i/li psihoterapeutu.