Najljepše poruke za 8. mart, Dan ženaPored pokona koji ste pripremili svojoj mami, sestri, voljenoj osobi, prikladan poklon je i čestitka. Nekada i sama čestitka sa jasnom porukom govori i ima više snage od materijalnog poklona. Nećete pogriješiti ako na parče papira napišete neke stihove ili tekst. Mi vam u nastavku teksta donosimo neke od poruka koji bi se mogli naći na vašoj poruci u vidu čestitke, sms poruke, e-maila...

I da se svijet mijenja, i da se svijet ruši, jedna žena uvijek u srcu je i duši. Ne daj bože da je nema… Majko sretan ti 8. mart Dan žena!

Ne postoji žena samo da se zove tako, ne postoji žena da se zaboravi lako. U životu postoje samo žene prave, a takve kao ti svoj dan slave. Sretan ti 8. mart.

Da uvijek budeš lijepa, da osmijeh nosiš svuda, da ti nikad ne fali para, da uvijek budeš sretna i zadovoljna, želi ti frendica tvoja. Sretan 8. mart.

Hoću da svakog dana me voliš da svaki korak za mnom ponoviš, da mi sve s tobom bude kao san, a ne samo taj osmomartovski dan. Sretan ti 8. mart.


Još ljepša vam jutra svitala, pjesma vam u susret hitala, ljubav vas u životu pratila, za sva dobra, dobrim vam se vraćala., svim damama Sretan 8. mart.

Da budeš puna kao brod, da sve muškarce bacaš na pod, mi smo ribetine, oni su škart - Sretan ti ženo 8. mart!

Mnogi će ti poželjeti brdo lijepih stvari, ali će se malo njih potruditi da to ostvari. Ja ti želim samo onoliko, koliko je potrebno da budeš sretna... Sretan 8. mart.

U tvoj je telefon zalutala poruka kakva ovih dana sigurno nije viđen. A ona glasi: Sretan 8.mart. draga moja.


Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Makar na trenutak uživaj u osećanju da neko uvek misli na tebe. Sretan ti 8. mart.

Na ovaj praznik uživaj u sreći, nek ti ljubav bude saputnik najveći, neka ti sve lijepo kroz život šparta i ne samo ovog, već svakog 8. marta.

Šaljem ti zvijezdu najljepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na današnji dan! Sretan ti 8 mart.

Neka ovaj dan bude samo tvoj, neka sunce samo za tebe sija, ne zato sto si žena, već zato što si jedinstvena i od svih drugačija... Sretan 8 mart.


Volim te, jer si život moj i tebi dugujem sav uspjeh svoj ne volim samo ovaj osmomartovski dan, jer i svaki drugi je nama poseban ljubavi moja.

Ovo je slatka poruka, pisana slatkim slovima u jednom slatkom danu i koja je poslata u najslađem minutu i može je dobiti samo najslađa osoba na svetu. Sretan ti 8. mart slatkišu.

Pruži mi ruku da te odvedem gde se i tužni smiju. Pođi sa mnom gdje oblaci sreće vječito griju. Pusti da ti pokažem kako anđeli dišu i kako oni volim te pišu. Sretan ti 8. mart.

Mnogi će ti poželjeti brdo lijepih stvari, ali će se malo njih potruditi da to ostvari. Ja ti želim samo onoliko, koliko je potrebno da budeš sretna. Sretan ti 8. mart voljena moja.


Ljubavi moja najdraža volim te više od svega odavde pa sve do neba… Sretan ti 8. mart.

Moje su želje danas okrenute ka tebi, u tvome srcu moje je mjesto. Znam da me voliš od samog starta, ali najviše na dan 8. marta.

Neka ti sreća postane stvarnost, nek ti zdravlje postane trajnost, nek te ljubav u srcu grije i nek se ostvare sve tvoje želje. Sretan 8. mart.

Cvjeta ruža usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog ko šalje, pa nek ruža cvjeta i dalje. Sretan ti 8. mart.


Pripremile: Meliha Horić - Džanković i Mediha Horić Aličić

Instagram