Kako tretirati sijedu kosuU svakoj životnoj dobi lijepa kosa je ženstvena i zdrava. Ukoliko izgubi sjaj, uz pomoć prirodnih proizvoda za njegu kose možete ju povratiti.

Lijepa kosa u svakoj je životnoj dobi simbol ženstvenosti. Iako se stanji i izgubi sjaj, moguće je primjerenom njegom probuditi prirodnu vitalnost kose. Bojenje nije neophodno, jer i sijeda kosa izgleda ženstveno i lijepo.


Potaknite rast

Potrebno je doprijeti do korijena vlasi. Korisna su pomoć losiona protiv ispadanja s vitaminima i esencijalnim uljima. Ove proizvode je najbolje da koristite prije pranja uz nježnu masažu kože vlasišta.

Primjerna frizura

Dobro ošišana kosa, osim što se lako održava, crtama lica daje izražajnost. Ukoliko vaša baka više ne želi ići frizeru? Raspitajte se, ima li frizera koji dolaze u stan.

Novi šampon

Oksidacija, koja kosi oduzima sjaj, najveći je neprijatelj sijede kose. Nelijepu žutu nijansu ublažit će blagi kolor šampon u boji kose, koji osim boje daje i sjaj kosi.  Ne zaboravite ni stari recept: malo octa u posljednoj vodi za ispiranje daje kosi besprijekoran sjaj.


Pripremila: Mediha Horić Aličić

Instagram