Deset (ekonomičnih ) ideja za dekoraciju doma za Božić i Novu godinuZa predstojeće blagdanske dane, pronađite inspiraciju sa nama kako dekorisati svoj dom, uz pomoć malih sitnica i u skladu sa vašim kućnim budžetom.

Jednostavna tacna sa nekoliko dekorativnih svijeća i ukrasa za jelku, mogu se pretvoriti u gotovo čarobnu dekoraciju.


Dječije igračke (irvasi, Djeda Mraz, Snješko Bijelić...) također mogu donijeti blagdanske čarolije u dom, a razveseliće i vašu djecu.


Set šolja za kafu ili čaj ukrasiće vaš sto balgdasnkim motivima i dati poseban ugođaj ispijanju toplih napitaka sa vašim najmilijima.


Odlomljena grančica sa obližnjeg drveta u providnoj ili dekorativnoj vazi, ukrašeni ukrasima za jelku (ili ukrasima od papria, koje možete napraviti sa vašom djecom, također može biti jako lijepa, prirodna i gotovo "besplatna" dekoracija za vaš dom.


Salvete ili podmetači za čaše sa baldganskim motivima osvježiće vaš blagdanski sto...


Male doekoracije, poput Snješka Bijelića ili Djeda Mraza dostupne su po vrlo povoljnim cijenama (u trgovačkim centrima poput "Binga"), a kreiraće "zimsku čaroliju" u vašem domu.


Ideja za kreativce: Od starog CD-a i starog ukrasa za jelku od plastike napravite svjetlucavi ukras, kojega će svi zamijetiti na novogdišnjem drvectu!Još jedna ideja za kreativce: Od prazne staklene tegle i mini-figurcia bora i Snješka Bijelića (ili Djeda Mraz) možete kreirati znaimljivu dekoraciju ili čak poklon za vaše najmilije za  predstojeće balgdane.

Pripremila: D.J.V.

Instagram