Veliki horoskop za 2016. godinu za horoskopski znak Djevica


Molim vas pročitajte za vaš znak kao i za vaš podznak, radi većeg poklapanja karaktera i sklonosti osobe.


Djelovanje Saturna.   Vi zaista imate kompleksnu situaciju u kući i porodici. Sa jedne strane će biti bolje nego godinama do sad, jer će neki član porodice imati ozbiljniju životnu priču posle dugo vremena, da li na poslovnom ili na emotivnom planu, a vama pada kamen sa srca. S druge strane,  Satrun onima koji su do sad imali stabilnost i  sigurnost,  definitivno odlučuje da izmakne oslonac. Neće se to dešavati vama već onima koji zajedno sa vama dobrinose kućnom budžetu. Porodični budžet se topi, onima koji su živjeli dobro do sad. Tu su i bolesni članovi porodice. Najstariji u kući će se mučiti sa zdravljem, a vi morate sve to da nosite na svojim  leđima, nema ko drugi. Planove oko nekretnina ostavite za neke bolje godine, za sada samo definišite vlasništvo nad nekretninom ili zemljom, a ništa više ne dirajte. Ne kupujte i ne prodajte, nije dobro vrijeme za to.

Djelovanje Jupitera.   Ovaj dobrotvor, anđeo na desnom ramenu kako vole da ga zovu, došao je i do vas.  Ali ovo ne znači da je sve sada sjajno, već da se na kraju sve dobro završava po vas. Vi  imate pomoć u određenoj okolnosti i imate zaštitu, koje god muke da mučite. Porodica  će biti  i izvor vaše sreće i brige tokom 2016. godine. Vi ćete čak biti i puni euforije u par navrata. Neki novac je u vašoj blizini. Kod vas, blizu vaših ruku. I vi ćete moći više nego godinama do sad. Planove koje ste odlagali zbog nemanja novaca,  sada više neće biti tih prepreka. Odličan je period za sređivanje oko nekretnina. I neki novac tu i ulažete. Da li renovirate? Ili barem neku sobu preuređujete kompletno, bilo kako bilo ali biće sjajno i vi ćete biti sretni!  Ali zaboravite na kupoprodaju?  

Djelovanje  Marsa.  Tokom godine Mars (akcja, energija) će šetati od vašeg polja putovanja i otvorenog prostora, do polja kuće i porodice i zatvrenog prostora. Vi kao da čas putujete čas se vraćate kući. Čini se kao da u par navrata bježite na neki put od porodičnih problema i haosa. Neki od vas će pokušati do se presele  i počnu da žive sami, ali nešto ne ide po planu pa se opet vraćate kući. Kao da cijele godine jurite negdje kao obezglavljeni. Kad već imate toliko enegije, bilo bi dobro da završite neki kurs ili obuku. Koristiće  vam,  jer će vam Mars biti u polju znanja  i vještina.

Zdravlje.  Zdravlje će vam  u par navrata biti lošije, posebno kada  budete boravili u kući. Neka starija osoba i situacija oko nje će vam teško padati, pa ćete biti bolje u doba dana kada ste na poslu. A kada se vratite kući i vas će sve boljeti, jer će vam raspoloženje biti u kući na minimumu. Ali porodične obaveze su obaveze i vi morate proći kroz tu fazu. Neko iz kuće treba vašu pomoć!

Ljubav.  Od nekog raspoloženja, koje odbijate van kuće  imaćete i volje da se bavite ljubavnim životom, čak ćete ga staviti i kao prioritet, što uopšte nije uobičajen slučaj kod Djevica.  Ovako raspoloženje za ljubav ih uhvati jednom u 7 do 10 godina samo. Ovo je jedna od tih godina. Ali molim vas, budite realani, nemojte jedan problem riješiti, a drugi praviti.


Posao. Jupiter u vašem znaku  koji predstavlja i dokumente, će vam pomoći da riješite neki papiroliški problem. Možete dobiti neki bitan dokument, potpis, pečat, dozvolu, diplomu, certifikat, radnu dozvolu,  bilo šta što vam prilično znači, jer vam otvara  neka vrata i konačno vas gura naprijed u životu.  Djevice koje imaju privatan posao,  će imati sreću u nesreći. Iz nekog problema ćete se dobro iščupati na samom kraju!
Piše: Sladjana Rajevic, astrologinja i numerologinja 
(više o Sladani i njenom radu možete pročitati na njenom blogu Stella Numerus)

Zašto volim astrologiju? Zašto je Astrologija kraljica ezoterije ? Zato što je Astrologija abeceda, i uvjet da bi ste mogli da poznajete sve druge ezoterijske discipline, sva druga znanja. Službenu nauku razumijete mnogo bolje ako imate tu podlogu u vidu poznavanja osnovnog jezika svih znanja – Astrologije. Preteča moderne psihologije i psihoanalize. Drevni astrolozi su prvi klasifikovali ljudski karakter u 12 osnovnih grupa sa 12 podgrupa ( podnazaci ). Na to se dodaje dalje položaj Mjeseca, pa i svake druge planete i broj psiholoških nijansi se uvećava . Kada znate da procjente karakter osobe onda je lako zaključiti ikakvu će odluku donijeti, kako će reagovati, gdje su potencijali i slabosti, osobe.Što je Numerologija? Ništa drugo nego astrologija u brojevima! Numerologija je također bioritmički prikaz svake situacije, svakog dana, svačijeg života….. jer sve ima svoj broj i redoslijed , sve se nalazi negdje da bioritmičkoj skali. Ako znate gdje ste sad, znat ćete i gdje ćete biti sutra.

Ukoliko želite individualnu astrološku ili numerološku konsultaciju sa Sladjanom (putem skype-a) ili da naučite više o astrologiji i numerologiji (putem on-line škole astrologije i numerologije koju Sladjana vodi) kliknite ovdje.

Instagram