Veliki horoskop za 2016. godinu za horoskopski znak Jarac


Molim vas pročitajte za vaš znak kao i za vaš podznak, radi većeg poklapanja karaktera i sklonosti osobe.


Djelovanje Saturna.  Obratite pažnju i na to da sebi niste najveći neprijatelj, jer je vaš vladar (vi lično) konstano u istom neprijateljskom polju.  Znači ono što radite, planirate osim ako to nije daleko instranstvo (prekookeanska zemlja) ne radite tako da sami sebi uskočite u stomak. Imate velike planove i ciljeve ove godine, i to je uredu, samo nemojte preforsirati sebe i nemojte dozvolit da vas neki prijatelji navode na ,,lakša rješenja,, i brzu zaradu koja su ulaganje novca u neki multilevel sistem ili u nelegalne poslove, koji će vas puno više koštati nego što možete da zamisite.
Saturn je u XII polju i govori da je bolje da se ove godine primirite, dok loši vjetrovi pušu,  jer ćete u suprotnom više izgubiti nego što ćete da dobijete.

Djelovanje Jupitera. Jupiter je ove godine u vašem polju inostranstva,  i od oko sredine Septembra u vašem polju  ciljeva, planova, karijere.  Povlači vas neka preuveličana priča do tada koja vas može skoro pa dovesti na rub propasti. Od jeseni kada na ovom prvom planu propadnete, pojavljuje se neka sreća zbog ostvarivanja vašeg cilja, ili bar rada na tome tokom narednih godinu dana, počev od Septembra 2016. pa do Septembra  sljedeće godine. I to je ustvari ono pravo što vi čekate, čemu se nadate.

Djelovanje Marsa. Vi ste tokom godine puni neke volje, kao da zapinjete da se pokažete među prijateljima pa svu energiju ulažete u neko vaše društveno okruženje zavisi gdje se najviše krećete, ali po nekim klubovima, sastajališitma, hobi radionicama ili bilo kojem drugom mjestu gdje se ljudi druže i bave isti interesovanjem. Buite oprezni sa jednom osobom britkog jezika, ali čuvajte se i vi svog. Interakcija sa takvom jednom osobom vam može stvoriti potencijalnog neprijatelja, jer se tokom godine čitav ovaj događaj od polja prijatelja prebacuje na polje neprijatelja. Čuvajte se posebno mlađih muških osoba, što manje kontakta sa njima!

Posao. Kada je karijera i posao u pitanju, ili i vaša lična stremljenja ovo je bitna godina, ali strpite se do jeseni, jer prije toga nećete imati dovoljno sreće. Do tada se trošite uzaludno ili ako ste mudri mirno radite na svom ostvarenju, tiho ne pričajući nikome o tome, a na radnom mjestu radite, ćutljivo svoj dio posla, i vašu ozbiljnost će neko da primjeti i priča o unapređenju dolazi već od jeseni. Za one koji nemaju posao, to neće biti unapređenje već pronalazak novog ili konkretnog posla gdje dobijate neki definisan status.

Ljubav.  Za slobodne, neka veza počinje već prve polovine godine, bićete zaljubljeni, ali pitanje je da li će ta veza proživjeti dugo,  jer poslije par mjeseci nastaju prvi problemi u ovoj vezi, za koju će biti potrebno dosta strpljenja da biste ih prevazišli, ukoliko to i želite. Za dobre ljubavne događaje bitan je početak godine, pa poslije opet Maj mjesec. Avgust je definitivno najljepši mjesec za vas tokom 2016. godine!


Zdravlje. Visok pritisak, proširene vene, oticanje nogu, su neki od sitnijih zdravstvenih problema koje ćete primjetit kasnije tokom godine. Za one u braku prva polovina godine nosi neke rasprave  sa bračnim partnerom i pomalo ugrožava bračni život. 





Piše: Sladjana Rajevic, astrologinja i numerologinja 
(više o Sladani i njenom radu možete pročitati na njenom blogu Stella Numerus)

Zašto volim astrologiju? Zašto je Astrologija kraljica ezoterije ? Zato što je Astrologija abeceda, i uvjet da bi ste mogli da poznajete sve druge ezoterijske discipline, sva druga znanja. Službenu nauku razumijete mnogo bolje ako imate tu podlogu u vidu poznavanja osnovnog jezika svih znanja – Astrologije. Preteča moderne psihologije i psihoanalize. Drevni astrolozi su prvi klasifikovali ljudski karakter u 12 osnovnih grupa sa 12 podgrupa ( podnazaci ). Na to se dodaje dalje položaj Mjeseca, pa i svake druge planete i broj psiholoških nijansi se uvećava . Kada znate da procjente karakter osobe onda je lako zaključiti ikakvu će odluku donijeti, kako će reagovati, gdje su potencijali i slabosti, osobe.



Što je Numerologija? Ništa drugo nego astrologija u brojevima! Numerologija je također bioritmički prikaz svake situacije, svakog dana, svačijeg života….. jer sve ima svoj broj i redoslijed , sve se nalazi negdje da bioritmičkoj skali. Ako znate gdje ste sad, znat ćete i gdje ćete biti sutra.





Ukoliko želite individualnu astrološku ili numerološku konsultaciju sa Sladjanom (putem skype-a) ili da naučite više o astrologiji i numerologiji (putem on-line škole astrologije i numerologije koju Sladjana vodi) kliknite ovdje.

Instagram