Veliki horoskop za 2016. godinu za horoskopski znak LavMolim vas pročitajte  za vaš znak kao i za 


vaš podznak, radi većeg poklapanja


karaktera i sklonosti osobe.Djelovanje Saturna.  Djeca i ljubav vam zadaju probleme. Najstarije dijete u porodici će vam  biti priličan izazov. Vi više ne uspjevate da ga kontrolišete, ono radi po svom makar pravilo i greške. Tu nije sve baš kako što biste vi htjeli. Niti djeca, za one koji ih imaju, niti osoba za koju ste zainteresovani,  se ne ponašaju onako kako biste vi to željeli. Partner  vas opterećuje, zamara, teško vam pada njegova narav i to vam je tokom cijele godine problem. Ovo je za Lavove godina koja im daje manje one razbribrige i opuštenosti.  Ali nije sve tako loše, nastavite čitati!

Djelovanje Jupitera. Ova planeta, povoljnih sansi,  dobrobiti  je ove godine u vašem polju novca i samovrjednovanja. Zaradjujete više nego ranije, skače vam ugled, zadovoljni ste svojim postignutim rezultatima, šepurite se okolo u svom stilu.  Mirni ste, imate  novca i za ono što ranije niste mogli da priuštite.  Jednostavno vi sada uživate. Jupiter vam je takodje u polju kupoprodaje, pa vi dobro prolazite bez obzira šta od ovo dva radite. Ali oprez,  skloni ste da kupujete preskupe stvari, a od silne euforije povodom finansijskih mogućnosti čak i potpuno nepotrebne.  Sjetite se one  narodne : “Ko kupuje šta mu ne treba, prodavače  i ono što mu treba”.

Djelovanje Marsa.  Aktivnost ove godine kod dolazi iz polja kuće, doma i porodice, ali i polja djece i ljubavnog života.  Izgleda da su vaši privatni problemi, i radosti vama ove godine najbitiniji. Dosta vremena provodite medju članovima svoje porodice i na njih trošite svu svoju  enregiju. Za one slobodne tu su i neka ljubavna udvaranja. U pokušaju da živite punim plućima, vi nailazite na zid. U pokušaju da se povućete vas nešto tjera da se opet  aktivirate.   Čitave godine jedna noga vam  je na “gasu”  a druga na “kočnici,” kao da ni sami nećete znati šta želite a šta ne.

Posao. Vi ove godine negdje do Septembra biste trebali da zaokružite svoje poslovne ciljeve. Ove godine završavate bitan živtoni posao, zaršavate školovanje, nudi vam se posao za ne zaposlene, ili unapredjenje za one zaposlene, ponuda posla u inostranstvu ili kod  firme sa inostranim vlasništvom. Takodje ako imate ličnih planova, privatnih, vjenčavanje, razvod, otići  van zemlje, ostati, bitne kupoprodaje, ove godine ćete imati sreće da to ipak riješite. Nije  lahko, ništa od toga ne pada sa neba, već  se od vas zahtjeva velika odgovornost, i dokazivanje, prije nego što vam se to da.  Ali  samo naprijed , budite ozbiljni i krčite sebi put…

Ljubav. Ljubav je nepredvidljiva, promenljiva ove godine. Dolazi do veze sa osobom u koju ćete se zaljubiti, čak šta više, pokušavaćete da je zamislite i budućnost sa njom/njim. U partnerstvo u jednom momentu može i nastati pritisak  za podizanjem vezan viši nivo, posebno za one koji su već neko vrijeme u vezi koja traje unazad već… pokušaj roditeljstva je moram da naglasim zbog Saturna u vašem V polju- djece  bojim se ove godine neuspješan. Ali zato ima dana…ove godine ćete i ovako riješiti dosta toga, bićete zahvalni sudbini, pa korak po korak.  Doći će  vrijeme i za to.


Zdravlje. Zdravlje nije loše osim što dolazi do zamora, iscrpljenosti u jednom momentu, jedino ono narušava krvnu sliku. I pazite se prejedanja ove godine i visokog krvnog pritiska, i loše krvne slike vezano za masnoću, i trigleceride.  Ipak ove godine ništa tako zdravstveno ugroženi kao što je to bilo prošle godine.Piše: Sladjana Rajevic, astrologinja i numerologinja 
(više o Sladani i njenom radu možete pročitati na njenom blogu Stella Numerus)

Zašto volim astrologiju? Zašto je Astrologija kraljica ezoterije ? Zato što je Astrologija abeceda, i uvjet da bi ste mogli da poznajete sve druge ezoterijske discipline, sva druga znanja. Službenu nauku razumijete mnogo bolje ako imate tu podlogu u vidu poznavanja osnovnog jezika svih znanja – Astrologije. Preteča moderne psihologije i psihoanalize. Drevni astrolozi su prvi klasifikovali ljudski karakter u 12 osnovnih grupa sa 12 podgrupa ( podnazaci ). Na to se dodaje dalje položaj Mjeseca, pa i svake druge planete i broj psiholoških nijansi se uvećava . Kada znate da procjente karakter osobe onda je lako zaključiti ikakvu će odluku donijeti, kako će reagovati, gdje su potencijali i slabosti, osobe.Što je Numerologija? Ništa drugo nego astrologija u brojevima! Numerologija je također bioritmički prikaz svake situacije, svakog dana, svačijeg života….. jer sve ima svoj broj i redoslijed , sve se nalazi negdje da bioritmičkoj skali. Ako znate gdje ste sad, znat ćete i gdje ćete biti sutra.

Ukoliko želite individualnu astrološku ili numerološku konsultaciju sa Sladjanom (putem skype-a) ili da naučite više o astrologiji i numerologiji (putem on-line škole astrologije i numerologije koju Sladjana vodi) kliknite ovdje.

Instagram