Veliki horoskop za 2016. godinu za horoskopski znak VagaMolim vas pročitajte za vaš znak kao i za vaš podznak, radi većeg poklapanja karaktera i sklonosti osobe.


Djelovanje Saturna. Saturn je blokada.  Što se planova, odlaska na put, ili nekog preseljenja tiče, Saturn ovdje pravi odlaganje dogđaja, tjera na neko čekanje, od jednog djela godine do drugog,  jer neka blokada postoji, možda zbog nekoga iz porodice, možda  “više sile” u obliku administrativnih problema, finansijskih ili vas jednostavno neko drži u iluzijama da želi da vam pomogne, a u stvari ne radi ništa. Bojim se da se cijela priča prebacuje na kraj godine i ostaje za sljedeću. Problemi sa papirima i dokumentacijom će najviše kočiti sve. Možda je problem jednostavan, naprimjer da vi nemate svu potrebnu dokumentaciju da neki problem riješite, a pribavljanje svega vas zamara jer traži previše vremena.

Djelovanje Jupitera.  Jupiter u XII polju, polju  iluzije, prevare, lažnih obećanja i lažnih nada koje vam neko plasira, vam crpe energiju i uvode vas u začarano kolo ulaganja svog vremena, ali i novca u neku priču, poslovni poduhvat, od koga neće biti ništa. Što je priča veća, što vas više uzbuđuje pomisao na to nešto, bio to put u inostranstvo, posao u kome se odlično zarađuje, ili nešto treće, u glavnom što je priča veća, to ce vaše razočarenje kasnije biti veće. Pokušajte da se sjetite ovoga, kada neka  DOBRA  priča krene da vam se plasira.

Djelovanje Marsa - Vagama je Mars planeta aktivnosti ove godine najviše boravi u II i III polju horoskopa, polju novca, zarade ali i pretjerane potrošnje novca, i polju pregovora, dokumentacije, ili doškolovavanja.  Zarađivaćete ili ćete dolaziti do novca više, pa ćete se baciti na ispunjavanje svojih želja, ali i hirova. Pazite Vage da se ne preračunate u kalkucaliciji koliko zarađujete, u odnosu na to koliko trošite, jer biste se opet mogle naći na ravnoj nuli. Tokom prve polovine godine također od aprila pa nadalje planirate neki put, preseljenje  možda, isti aspekt može značiti završavanje nekog kursa, obuke, ali i nekog bitnog dokumenta. Dosta ste prvih mjeseci godine rastrzani oko nekog svog cilja za koje je potrebno prvo da sredite neki papir ili dobijete nečiju dozvolu, licencu, certifikat, vizu... Isti period godine je odličan za dogovore, pregovore, poslovne prirode.

Ljubav:  Na pomolu je potpuno iznenadna zaljubljenost, skoro pa opsjednutost nekom osobom sa kojom ulazite u neku vrstu odnosa. Ovde su strasti prejake da bi se uspješno razmišljalo glavom, šta vi od ovog odnosa dobijate, a koliko ulažete sebe. Čak su i ljubomore i svađe jake, jer ne možete da kontrolišete svoje emocije ni vi ni partner. Veza sa ovom osobom, će vam obojiti čitavu godinu, jer ćete skoro svu svoju energiju trošiti na taj odnos. Pazite samo da partnera ne opterećujete previše, jer on iz nekog razloga želi i određenu vrstu slobode, pa ukoliko ga suviše pritiskate ovaj odnos, veza, može potpuno ne najavljeno i pući. Da bi ostao treba da više slušate, i poštujete partnerovo vrijeme i njegove potrebe.


Posao.  Ove godine se dešavaju promjene na polju posla i karijere. Ko je imao posao daje okta, ali ko posao nema nalazi posao iznanada gdje hitno negdje treba da upadene gdje treba radnik, jer  nakoga treba da zamijeni. Bojim se da je posao na crno, jer se iz vašeg polja rada vidi neka skrivenost, ne transparentnost, ali bar ćete neki posao naći. A i ni zarada neće biti loša. Sve se dešava brzo bez previše vremena da se o tome misli. Druga mogućnost za one koji su u radnom odnosu, pri većoj firmi, je da mjenjate mjesto gdje radite, ukoliko je firma velika pa ima više lokala. Za one koji promjene ne žele treba da se suzdrže od donošenja naglih i preuranjenih odluka, obuzeti nekim drugim obećanjima za neki drugi posao od koga neće biti ništa, ili završite u nezavidnijoj situaciji od one u kojoj ste bili.Zdravlje. Muči vas nedostatak energije, malodušnost i apatija. Malokrvnost, nizak pritisak, nejasni simptomi koji se teško tumače, a sve je 100 posto povezano sa psihom, zbog životnih okolnosti i nekih razočarenja, koja se ne mogu laboratorijski detektovati. Od fizičkih bolesti obratite pažnju na pojavu cisti, i upala linfi, ali i probleme na stopalima.


Piše: Sladjana Rajevic, astrologinja i numerologinja 
(više o Sladani i njenom radu možete pročitati na njenom blogu Stella Numerus)

Zašto volim astrologiju? Zašto je Astrologija kraljica ezoterije ? Zato što je Astrologija abeceda, i uvjet da bi ste mogli da poznajete sve druge ezoterijske discipline, sva druga znanja. Službenu nauku razumijete mnogo bolje ako imate tu podlogu u vidu poznavanja osnovnog jezika svih znanja – Astrologije. Preteča moderne psihologije i psihoanalize. Drevni astrolozi su prvi klasifikovali ljudski karakter u 12 osnovnih grupa sa 12 podgrupa ( podnazaci ). Na to se dodaje dalje položaj Mjeseca, pa i svake druge planete i broj psiholoških nijansi se uvećava . Kada znate da procjente karakter osobe onda je lako zaključiti ikakvu će odluku donijeti, kako će reagovati, gdje su potencijali i slabosti, osobe.Što je Numerologija? Ništa drugo nego astrologija u brojevima! Numerologija je također bioritmički prikaz svake situacije, svakog dana, svačijeg života….. jer sve ima svoj broj i redoslijed , sve se nalazi negdje da bioritmičkoj skali. Ako znate gdje ste sad, znat ćete i gdje ćete biti sutra.

Ukoliko želite individualnu astrološku ili numerološku konsultaciju sa Sladjanom (putem skype-a) ili da naučite više o astrologiji i numerologiji (putem on-line škole astrologije i numerologije koju Sladjana vodi) kliknite ovdje.

Instagram