Kako postići savršeni izgled nogu?


Kako biste "nosače kroz život" pripremili za zimske dane, potreban im je poseban tretman. Preporučujemo Vam da im napravite peelinge s morskom soli i namažete losionom za noge.


Budući da nema puno masnih žlijezda, koža nogu lahko se isuši i stoga joj treba temelji tretman prije zime. Primjenite provjerene savjete protiv suhe kože.
Glatko

Poput kože lica, leđa, trbuha i koži nogu potreban je peeling. Odstranit će umrle stanice koji koži oduzimaju sjaj i glatko će ojačati kožu. Posebno preporučujemo peelinge s morskim solima. Masirajte malo snažnije oko koljena i stopala jer je na tim dijelovima koža malo deblja.Depilirajte

Depilacija je sastavio dio higijene. Najjednostavnije rješenje je krema ili pjena za depilaciju. Isprati vodom i ostavljaju kožu glatkom. Polovicom limuna prijeđite preko depilirane kože - omekšat će i dobiti sjaj.


Losion 

Losion je završna faza poslije tuširanja. Losion za noge se nanosi na grube i suhe dijelove pete i noge. Nakon nanošenja losiona stopalo je nježno i hidrirano. 

Savršen izgled nogu možemo postići tako što ćemo im najveću pažnju posvetiti tokom zimskih dana. Pripremila: Mediha Horić AličićInstagram