Kako vaš partner voli? Doznajte po njegovom/njenom horoskopskom znaku

07:49Kako vaš partner voli? Doznajte po njegovom/njenom horoskopskom znaku:


Ovan

Kada ova osoba voli, toliko je hitra brza. Inače hiperaktivni, Ovnovi u ljubavi dobijaju još više energije.  Ne gleda gdje ide juri, spotiče se, sapliće. Uspijeva da završi sve na vrijeme, ima više snage i volje. Želi tu osobu samo za sebe ne dozvoljavajući joj da diše. Ovaj sebični znak želi da bude centar vašeg univerzuma, i vi ćete morati da zaboravite na vaše uobičajene aktivnosti.  Sklon da vam objašnjava šta vama treba u životu i kako vi trebate provoditi svoje vrijeme.  Ipak valja mu / joj pokazati i zube, tek da zna gdje mu / joj je mjesto.


Bik 

Ovo je miran hedonista koji ponekada i ako je jako zaljubljen, ne izgleda sluđeno, prije nekako  zamišljeno. Sjedeće sa čašicom ili cigaretom  u ruci  i zuriti u jednu tačku. Ovaj tip osobe, želi odmah sigurnost i stabilnost. Obožavalac dugih veza i vječnih brakova, ova osoba nije neki veliki avanturista. Ako smatra da pored sebe ima osobu koju je uvijek želio/željela, odmah će početi da planira kuću, dom, porodicu, zamišljajući drugu osobu i sebe zajedno sa djecom, ispred neke kućice sa cvijećem. Iako ponekada nevjeran, rijetko, skoro nikada ne napušta bračnu luku.


Blizanac

Čas tamo, čas vamo, uvek negdje juri. Međutim, ako je ova osoba zainteresovana njegovo/njeno kretanje se sužava oko vas u vidu koncentričnih krugova. Može se dugo vrtjeti oko vaše orbite kao da vam je satelit, mrmljajuću uvek nešto, i zbijajući šale. Teško je ovu osobu shvatiti ozbiljno.  Vrlo nekonkretna osoba,  najčešće priča u alegorijama. Kao vjetar, čas tu- čas tamo. Emotivno nezreli, sa manjkom ciljeva i hrabrosti mogu poznanstvo vrlo dugo držati na nivou prijateljstva. Druga krajnost ovih osoba je da idu iz veze u vezu, pri čemu je svaka podjednako plitka i beznačajna.


Rak

Ovo je jedan od rijetkih znakova koji sve svoje krije duboko u sebi. Krije zainteresovanost, krije zaljubljenost čak i od najbližih. Poriče da je zainteresovan za nekoga, štiti se iza hladne nezainteresovane fasade. Od trenutka kad prizna sebi zaljubljenost, mogu proći dani dok ne dozvoli da još neko sazna za to. Od zaljubljenosti  do veze, kod ovih osoba put je dug i trnovit. Tu imam mnogo neuzvraćenih ljubavi a malo realizovanih. Ipak, ove osobe traže životnog partnera a ne ljubavnika.

Lav

Ovo je spektakl majstor, svoju zainteresovanost pokazaće javno čak pred publikom!  To ova osoba inače najviše voli. Ako vas voli ova osoba će vas obasipati komplimentima koji su prilično nerealni. Bićete u  apsolutnom  superlativu. Promovisaće vas kod vaših prijatelja, poznanika a posebno potencijalnim poslodavcima. Reklamiraće vas kao da ste čudo neviđeno!  A želiće istu promociju da dobija i od vas. Ovo su definitivno romantičari, znaju šta je popularno i poželjno ponašanje. 


Devica 

Smirena i stidljiva ova osoba će vrlo skromno pokušati da vam se uvek nađe pri ruci. Praktična Djevica  želi da shvatite koliko oni vrijede  i koliko će vama biti od koristi. Žele da vidite koliko su oni sposobni i skromni, možda ne interesantni na prvi pogled kao drugi, ali suštinski daleko vredniji od onih koji se okružuju lažnim sjajem. Potrudiće se da vas informiše o svemu što vas zanima i učestvuje u rješavanju vašeg problema. Ova osoba neće pričati prazne i jeftine priče: pokazaće vam koliko joj značite!


Vaga 

Da bi vaš šarmirali, bilo kog pola Vage da su, oni će se potruditi da izgledaju vrlo, vrlo lijepo. I muškarci  i žene ovog znaka najčešće vole da su uvek “nalickani,”  ali za vas ih neće mrzeti ni da se presvlače pet puta na dan!  Izuzetna ljubaznost ovih osoba zna i da da  pogrešan signal, što njima ni malo ne smeta, ali zato će zasmetati vama kada shvatite da ste u iluziji.  Ako pokušava da vas privuče pokazaće; ova osoba će vam pokazati koliko je poželjna zavodeći sve oko sebe ali vodeći i vas tamo gdje su njeni obozavaoci, tek da vam pomogne u odluci.

Škorpija

Ova osoba kada nekoga želi to se pretvara u apsolutnu opsesiju. Kako su ovo opsesivni karakteri inače, u ljubavi  samo svu tu silovitu energiju preusmjerava na jednu osobu, a sve drugo zapostavi. Biće u stanju i da vas prati, špijunira, kontroliše preko interneta i društvenih mreža. Njuškaće po vašem krugu prijatelja i poznanika. Od vas zahtjeva potpunu predaju. Ako je vas ljubav sa ovom osobom prošla, nemojte misliti da ćete se tako lako izvući. Strijelac 

Evo pravog avanturiste kojem je teško da se uspori pored bilo koga. Ukoliko je ova osoba zaista zainteresovana, pokušaće da vam objasni kako je njen/ njegov život interesantan, kako dosta putuje, ima mnogo prijatelja i uvijek izlazi. Vodiće vas svuda da vidite kako ga/ je svi vole, i kako je svuda rado viđen gost. Ako je nezainteresovan, ne brinite,  prosto ga nećete ni imati dugo u vidokrugu. Ako vi pokušate da uhvatite Strijelca, to će izgledati kao da mrežom hvatate lepira. Možete ga  i uhvatiti, ali  vrlo su sposobni da se oslobode i odlete, posebno ako osjete da ste posesivni, da oduzimate partneru slobodu i da ste uvijek isti i predvidivi. Dajte ovoj osobi slobodu, ali i ograničenja.


Jarac 

Ovo je stara čekalica. Spreman na dugo udvaranje, višegodišnje, čak i višedecenijsko! Skloni i da se vraćaju starim provjerenim osobama i ljubavima ili simpatijama iz mladosti. Važno je da jednog dana budete  njegovi/ njeni!  Ako je zainteresovan za vas dugo će vas i potanko analizirati upoznavati i studirati kao kakvu nauku. Želi da vidi sve vaše strane, vaše  snage i slabosti. Ako osjeti da ste ispred njega/nje u životu, da živite brže, bolje, ljepše slobodnije, može izgubiti samopouzdanje i povući se.  Međutim ako vidi da ste sličnog životnog stila, postaće vaša sjenka  i vjeran prailac, očekujući isto i od vas. Gušiće vas posesivnošću i vječitim ispitivanjen i kontrolisanjem. 


Vodolija 

Ovo je jedan od najvećih šarmera zodijaka. Kada želi da pridobije ljude, ili buduće partnera, ova osoba glumi vašeg najboljeg prijatelja kojeg ste imali i za kojeg ste čuli. Biće sve sto vam treba, kao kuhinjski aparat multipraktik!  Zapjevaće vas kad ste tužni, rješavaće vaše probleme, davaće vam nevjerovanu snagu i samopouzdanje. Promijeniće vam život  i izvući vas iz vaše ljušture. Malo njih zna da je Vodoliji je ovo i osnovna funkcija. I  taman kada se vi zaljubite, on se već zasitio i od veze uplašio.  Nestaje kako se i pojavo/ la, munjevitom brzinom, bez pozdrava. I nikada ne znate kada je zaista kraj, jer se pojavljuje i nestaje samo  i samo po sopstvenoj potrebi!


Ribe 

Evo osobe koja će vas krišom posmatrati mjesecima i godinama, a zaljubljenost u vas biće njegova/njena sveta tajna!  Skloni nesigurnosti u sebe  i  svoje kvalitete,  ove osobe će radije željeti da navedu vas da se zaljubite u njih,  nego što će vam olakšati da saznate za njihova osjećanja prema vama. Svoju ljubav će pretočiti u umjetničku formu i tako sebi olakšavati dušu.  Kada žele da zavedu, ove osobe znaju da postanu istinski  neodoljive, tajnovite, a prelijepe i šarmantne u isto vrijeme. Ovo je noćna nimfa koja privlači i mami vaše slabosti. Ako ih odbijete, povrijedili ste ih više nego da ste ih ubili.  Poraz jako teško podnose  i sporo kreću naprijed, ponekad su im potrebne i godine. Ako ostanete sa ovom osobom,  bićete najvoljenije biće i imaćete najlojalniju osobu pored sebe.


Piše: Sladjana Rajevic, astrologinja i numerologinja 

(više o Sladjani i njenom radu možete pročitati na njenom blogu Stella Numerus)

Zašto volim astrologiju? Zašto je Astrologija kraljica ezoterije ? Zato što je Astrologija abeceda, i uvjet da bi ste mogli da poznajete sve druge ezoterijske discipline, sva druga znanja. Službenu nauku razumijete mnogo bolje ako imate tu podlogu u vidu poznavanja osnovnog jezika svih znanja – Astrologije. Preteča moderne psihologije i psihoanalize. Drevni astrolozi su prvi klasifikovali ljudski karakter u 12 osnovnih grupa sa 12 podgrupa ( podnazaci ). Na to se dodaje dalje položaj Mjeseca, pa i svake druge planete i broj psiholoških nijansi se uvećava . Kada znate da procjente karakter osobe onda je lako zaključiti ikakvu će odluku donijeti, kako će reagovati, gdje su potencijali i slabosti, osobe.

Što je Numerologija? Ništa drugo nego astrologija u brojevima! Numerologija je također bioritmički prikaz svake situacije, svakog dana, svačijeg života….. jer sve ima svoj broj i redoslijed , sve se nalazi negdje da bioritmičkoj skali. Ako znate gdje ste sad, znat ćete i gdje ćete biti sutra.


Ukoliko želite individualnu astrološku ili numerološku konsultaciju sa Sladjanom (putem skype-a) ili da naučite više o astrologiji i numerologiji (putem on-line škole astrologije i numerologije koju Sladjana vodi) kliknite ovdje.

Mogli bi vam se svidjeti i ovi članci

0 komentari