Pogledajte fotografije jednog od najljepših hotela u BiH, Hotel Mellain Tuzla

09:30


Za Tuzlu se sada s pravom može reći da je obogatila turističku ponudu za cijeli region. Hotel Mellain koji se nalazi na mjestu nekadašnjeg hotela Bristol, duže vrijeme krasi grad.

Radovi su se priveli kraju, a prvi gosti već su kročili u ovaj zaista prelijepi hotel.
Elegantnost i lukzuz protkani su jednostavnošću, što daje savršenu sliku modernog hotela.
Ono što ovaj hotel razlikuje od drugih  je mogućnost korištenja banjskog liječenja, specijalističkih medicinskih usluga, olimpijskog  bazena, saune, masaže, fitnessa... 
Gosti mogu uživati u panoramskom pogledu sa dvadesetog sprata u kafiću  i noćnom baru, a pri tome ne razmišljati o parkingu, jer ovaj hotel raspolaže sa parking garažom na tri nivoa koja je vertikalno povezana sa svim dijelovima kompleksa.
Gosti hotela i svi oni koji žele veću privatnost mogu uživati u hotelskom bazenu na 19.spratu.Ovaj hotel posjeduje i kongresnu dvoranu koja može primiti preko 400 osoba. Idealna je za simpozije, kongrese, sajmove, seminare. Dvorana raspolaže sa svom potrebnom tahničkom opremom, kao i opremom za simultano prevođenje.Ukoliko želite rezervisati sobu, termin za ručak, ili bilo koji aranžman, pozovite marketing službu Mellain Hotela na  ++ 387 35 365 516, ili recepciju ++ 387 35 365 500.

Piše: Daniela Čomić

Mogli bi vam se svidjeti i ovi članci

0 komentari