5 haljina koje stoje savršeno svakome!Haljina je odjevni predmet koji postoji za sve moguće varijante – noćnu, dnevnu, odlazak na plažu, trening. Ali, mnoge dame imaju sumnje da li će im dobro stajati, da li dobro ističe njihovu figuru i prikriva nedostatke. Da li postoji savršena haljina za svaku damu? Mi vam otkrivamo 5 perfektnih haljina koje stoje apsolutno svakome!

Zvonaste haljine

Ove haljine su uglavnom sa vidljivo sječenim ivicama koje mogu biti ravne ili namjerno krivudave. Svakako, one se od struka šire ka dole, i dužina im ide nekad preko koljena, nekad iznad. Liče na zvono, pa odatle i naziv, sa svojim kratkim rukavima i zatvorenim dekolteom. Obično su jakih boja – crvena, plava i žuta, a podobne su za svakodnevne izlaske, koliko i za odlazak na posao. Može da izgleda formalno uz visoke potpetice i poslovnu torbu, ali i kežual uz otvorene ljetnje sandale. Ovaj tip haljine prikiriva sve moguće nedostatke svojom dužinom i oblikom, ali u istom trenutku odiše stilom i skladnošću!

Uske haljine

Da li ste dame sa oblinama ili ne, ova haljina ističe svaku vašu vrlinu! Najtraženija boja je naravno crna. Ova klasik boja je zahvalna sa velikim izborom kombinovanja. Preko haljine u zimskoj varijanti može da ide široka košulja, ili puniji džemper sa dubokim čizmama – dobijate kombinaciju koja će dobro sakriti višak na vašem stomaku, a izledaćete šik i ležerno. Ukoliko je nosite ljeti, uz salonke raznih boja i elegantnom tašnom, vaš izgled za noćni izlazak je, vjerujte, upotpunjen! Uske haljine prodaju se u raznim materijalima, od kojih mi preporučujemo trikotažu.

_

Haljine na bretele

Naizgled obične i slične spvaćicama, ovaj novi model haljina je sve popularniji! Njihove tanke bretele i dublji dekolte, odišu elegantnošću, dok sa različitom obućom možete dobiti preko dvadeset izgleda. Zašto ove haljine stoje svakome? One su uske na delovima gde treba budu, a ne šire se, već padaju lagano do kolena. Ove prelepe haljine mogu da se nose same, a u posljednje vrijeme pravi ljetnji look dobija se kombinovanjem običnih bijelih majica ispod njih, zajedno sa patikama ili nekim šljampavim papučama. Leđa na haljinama su uvijek drugačije otvorena, čime dobijate mogućnost za prikazivanje raznih motiva na majicama.

Kožne haljine

Ove haljine su dosta intrigantne, jer odišu seksipilom i vraćaju nas u vrijeme rokenrola. Ali, u posljednje dvije godine, ovaj trend se izmjenio, a kožne haljine su opet u modi! Iako izmjenjene, ove haljine još uvijek stoje na svakome savršeno! One mogu da budu i uske, ali uglavnom su šire sa kratkim rukavima, sa različitom otvorenošću dekoltea i dužinom do koljena. S obzirom na njihov materijal, one su pogodnije za zimu više nego za ljetnje vrijeme. Uz nekoliko šarenih hulahopki, vaš izgled može svaki put sa istom haljinom da izgleda kao totalno nov.


Haljine sa sječenim ramenima

Ovaj tip haljine je neophodan za svaki orman! Gola ramena pružaju izgled senzibilnosti, elegantnosti, a i spremnosti za svaki vid zabave. Uz ešarpu koja lagano ide preko ruku, i dobrim štiklama ova haljina je spremna za večernji izlazak. Skinite ešarpu, obucite otvorene sandale i spremni ste za dnevnu šetnju po gradu. Haljina može da bude uska, a i široka, a otvorena ramena izgledaju savršeno na svakoj figuri.


Instagram