Kako izgleda jedan od najljepših hotela u BiH?

10:01


Za Tuzlu se sada s pravom može reći da je obogatila turističku ponudu za cijeli region. Hotel Mellain koji se nalazi na mjestu nekadašnjeg hotela Bristol, duže vrijeme krasi grad.

Radovi su se priveli kraju, a prvi gosti već su kročili u ovaj zaista prelijepi hotel.
Elegantnost i lukzuz protkani su jednostavnošću, što daje savršenu sliku modernog hotela.

___ ____________________________
Ono što ovaj hotel razlikuje od drugih  je mogućnost korištenja banjskog liječenja, specijalističkih medicinskih usluga, olimpijskog  bazena, saune, masaže, fitnessa... 
Gosti mogu uživati u panoramskom pogledu sa dvadesetog sprata u kafiću  i noćnom baru, a pri tome ne razmišljati o parkingu, jer ovaj hotel raspolaže sa parking garažom na tri nivoa koja je vertikalno povezana sa svim dijelovima kompleksa.
Gosti hotela i svi oni koji žele veću privatnost mogu uživati u hotelskom bazenu na 19.spratu.Ovaj hotel posjeduje i kongresnu dvoranu koja može primiti preko 400 osoba. Idealna je za simpozije, kongrese, sajmove, seminare. Dvorana raspolaže sa svom potrebnom tahničkom opremom, kao i opremom za simultano prevođenje.Ukoliko želite rezervisati sobu, termin za ručak, ili bilo koji aranžman, pozovite marketing službu Mellain Hotela na  ++ 387 35 365 516, ili recepciju ++ 387 35 365 500.

Piše: Daniela Čomić

Mogli bi vam se svidjeti i ovi članci

0 komentari