Prodajno i humano za Iris Ključić uz kupovinu povoljnih šoljica sa natpisom ili magičnihJoš malo je ostalo do Valentinova, Dana zaljubljenih, a uskoro i Dana žena. Ovo Valentinovo neka vam bude drugačije. Pokažite svoju ljubav i pozitivno iznenadite svog partnera uz kupovinu običnih šoljica sa natpisom ili onih magičnih po pristupačnim cijenama, a sve s ciljem da ujedno i pomognete za operaciju i rehabilitaciju maloj Iris Ključić iz Tuzle, oboljeloj od cerebralne paralize. Najlakše je kupiti neki fabrički poklon, ali to nije pravo rješenje, jer ono unikatno, vaše i jedinstveno, a uz to još i humano ima neprocjenjivu vrijednost!


Iris Ključić sa mamom Naida Zulum Ključić

Iris Ključić tro i po godišnja djevojčica iz Tuzle oboljela je od cerebralne paralize (diplegia spastica). Osim toga, ima i niz drugih oboljenja koja su predhodila istoj. Ova lavica i zmajica od djevojčice se ne predaje i vjeruje u svoje prve korake uz pomoć dobrih ljudi koji će uz kupovinu šoljica sa natpisima ili onih magičnih (fotografija se pojavljuje nakon što se sipa vruća voda) pomoći u realizaciji operacije i rehabilitaciji nakon operacije. Sve ove šoljice koje vidite u nastavku teksta lično izrađuje mama oboljele djevojčice Iris, Naida Zulum Ključić po veoma pristupačnim cijenama, a sve s jednim jedinim ciljem da se skupi novac za operaciju i rehabilitaciju njene djevojčice Iris.


Nada za Irisine prve korake i hodanje postoji uz operaciju koja bi se uradila u Paraćinu u Srbiji, a koja košta 2.700 eura. Međutim, to nije dovoljno za Irisin oporavak, jer poslije operacije šest mjeseci ona bi trebala da adekvatno vježba da bi operacija imala učinak. Banje, vježbe i sva rehabilitacija se plaća. 
Molimo vas da se za predstojeće praznike uključite u ovu humanu akciju uz kupovinu običnih šoljica sa natpisom ili onih magičnih, jer velika je borba, volja i želja male Iris i njene majke, žene, kraljice za prvi samostalni korak svoje djevojčice, a tako je malo potrebno. Novac od prodatih šoljica biće upotrijebljen isključivo za operaciju i rehabilitaciju Irisinog liječenja. Vaše je samo da pošaljete fotografiju, i vama značajne natpise ili datume, i vaše šoljice su već sutra u vašem domu. Sve informacije o izradi šoljica, njenom dizajnu i cijenama, načinu dostave i slanja možete kontaktirati na prodajnom fb profilu Naida Zulum Ključić (da biste direktno otišli na profil klik na ime i prezime).
Do tada, molimo vas pozovite vaše prijatelje da budu donatori i time pomozite Iris u ostvarenju njenog sna, jer sve je za Iris i ostvarenje njene jedine želje!


Piše: Meliha Horić Džanković

Instagram