Personalizirana i unikatna imena od filca sve češći pokloni za babine ili dječije rođendane - Zara Idea, Tuzla

Trebate ići na babine, a u nedoumici ste šta pokloniti za bebu? Osim onih neizostavnih poklončića (novca, odjelca, papica, igrački...
Trebate ići na babine, a u nedoumici ste šta pokloniti za bebu? Osim onih neizostavnih poklončića (novca, odjelca, papica, igračkica...), predlažemo vam da poklonite nešto originalno, unikatno i personalizirano, isključivo za tu bebu! U nastavku teksta pogledajte predivne Zara Idea kreacije za babine ili dječije rođendane.
U posljednje vrijeme u trendu za babinske poklone su sve popularniji natpisi s imenom bebe, na koja se ispod imena po želji mogu dodati i podaci o rođenju (datum, sat, težina, dužina).
Natpisi s imenom bebe mogu se bez problema postaviti na zid iznad baby krevetića, baldahin, na bebin krevetić, vrata dječije sobe ili služiti kao dekor... 


Radi lakšeg postavaljanja, imena sa strana mogu imati satensku traku za lakše vezanje, ili samoljepljivu traku za lijepljenje, sve je stvar izbora gdje će se postaviti: zid, baldahin, krevetić, vrata dječije sobe...


Također, kreacije s imenom osim za babine, mogu se poklonit i za rođendane manjoj ili većoj djeci, jer su namijenjene za postavljanje na vrata dječije sobe sa obostranom samoljepljivom trakom za čvrsto držanje ili kao dekor u sobi.


Kakve su cijene kreacija natpisa s imenima?      ♥ Ime od 3 slova sa detaljima 17 KM
     ♥ Ime od 4 slova sa detaljima 20 KM 
     ♥ Ime od 5 slova sa detaljima 23 KM....


Od čega su imena pravljena i punjena? Kreativna imena pravljena su od filca (presovane vune) u boji i kombinaciji ukrasnih detalja po vašem izboru: tila, perlica, cvjetića, satenskih trakica... Radi postojanog VOLUMENA slova su punjena antialergijskim silikonskim kuglicama. Sva slova su ušivena.


Da li se sve može praviti po narudžbi kupca? 

Sve je moguće personalizovati, odnosno napraviti po vašim željama, idejama, detaljima, bojama... Tu smo za Vas i Vaše najmlađe. Vaše je samo da zamislite, a naše da pretvorimo u realnost. Kako možemo naručiti i da li šaljete poštom? 

Sve narudžbe možete naručiti putem FB profila pod nazivom Zara Idea (klik ovdje na direktno otvoranje stranice) ili vajber telefonom 061/960 - 832.Inače sjedište nam je u Tuzli, a narudžbe šaljemo i poštom u sve gradove BiH. Također, možemo vam izaći u susret pa poslati po nekom vašem poznaniku koji se nalazi ili navraća u Tuzlu.


Neka vam pokloni za babine ili dječije rođendane od sada budu drugačiji, jer ćete time prijatno iznenadit i pokazat da ste se potrudili oko poklona koji je isključivo personaliziran, unikatan i originalan! 


Osim poklona natpisa s imenom, predlažemo još neke moguće poklončiće poput rastezivih satenskih trakica, rajfića, krunica i sl., koje također možete pogledati i naručiti po želji na FB profilu Zara Idea.Razgovarala: Danijela J.Vaislay

DRUGIMA SE SVIDJELO I...

0 komentari

Napomena:

Sadržaj na ovom magazinu je informativnog i motivacijskog karaktera. Namjera nam je da upoznamo čitatelje sa različitim pravcima nove sociološke misli, pozitivne pishologije i duhovnosti. Sadržaj u ovom tekstu nije zamjena za stručni medicinski savjet - ukoliko imate ozbiljnih psiholoških problema, obratite se liječniku i/li psihoterapeutu.