Rekviziti za promocije, rođendane, djevojačko veče - Zara Idea, Tuzla

U posljednje vrijeme u trendu su sve popularniji rekviziti koji uglavnom upotpunjuju slavlja poput djevojačke večeri, rođendana, prom...U posljednje vrijeme u trendu su sve popularniji rekviziti koji uglavnom upotpunjuju slavlja poput djevojačke večeri, rođendana, promocija ili drugih zabava... Slavlja sa njima su upotpunjena, jer osim kreativnosti, druženje je zanimljivije, ljepše i veselije, a tek poslije zabave fotografije za pamćenje kojih ćete se rado sjećati.  

Nakon nekog slavlja, možete ih opet nekad iskoristit za neku priliku. U svakom slučaju sve je sa njima jedna divna uspomena.

Ukoliko ste u potrazi za istim uz pristupačne cijene Zara Idea iz Tuzle, može vam ih uraditi po narudžbi s natpisima, bojama, motivima i detaljima koje Vi birate, prilagođavajući se onome što proslavljate....

      Djevojačko veče
  Rođendane,

                       Promocije ili druge zabave.


  Cijena rekviziti s natpisom Mr & Mrs uz dodatke (brkove, usne) 
3 KM po komadu.


Cijene rekvizita poput: krunice, srca, poljubca, mašnica, zaručničkog prstena, brkova, lule, čaša... 1,50 KM po komadu 
Ukoliko uzimate na više (10 komada) cijena je 1 KM po komadu.


Cijene rekvizita s natpisima uz oblik naočara 
(mačkasti, srce ili masku) 3 KM po komadu.
Također izrađuju i razne dekoracija za torte, kolače, ili mafine po cijeni od 0,70 KM po komadu, ili ako uzimate na više (12 komada) po 0,50 KM/komad. Osim toga, moguća je izrade dekoracija za stolove ili zid, jer oni ideju pretvaraju u stvarnost!
Budite u trendu i svoje slavlje upotpunite neizostavnim 
Zara Idea rekvizitima po želji.

Sve narudžbe možete naručiti putem FB profila pod nazivom Zara Idea (klik ovdje na direktno otvoranje stranice) ili vajber telefonom 061/960 - 832.Inače sjedište im je u Tuzli, a narudžbe šalju i poštom u sve gradove BiH. Također, mogu vam izaći u susret pa poslati po nekom vašem poznaniku koji se nalazi ili navraća u Tuzlu.


Razgovarala: Daniela Čomić 

DRUGIMA SE SVIDJELO I...

0 komentari

Napomena:

Sadržaj na ovom magazinu je informativnog i motivacijskog karaktera. Namjera nam je da upoznamo čitatelje sa različitim pravcima nove sociološke misli, pozitivne pishologije i duhovnosti. Sadržaj u ovom tekstu nije zamjena za stručni medicinski savjet - ukoliko imate ozbiljnih psiholoških problema, obratite se liječniku i/li psihoterapeutu.