Ako verujete, onda ste opušteni i na vibraciji ste rešenja!


image sour
Verujete li da je u životu sve jednostavno? Mi smo oni koji komplikuju nekomplikovano kako bi uneli malo drame u svoj život. A ne mora biti tako. Samo se treba opustiti.

Učeni smo da je život težak i komplikovan, da se moramo dobro oznojiti ako nešto želimo. To je delimično tačno jer bez akcije, samo želeti nije dovoljno. Ne možemo samo sedeti i čekati. No da li je to zaista mučno? Ne, zaista ne mora biti.
Od presudne je važnosti da verujete u ono što želite. Ako verujete, onda ste opušteni i na vibraciji ste rešenja. Usudite se verovati. Deluje lako, ali uopšte nije. Vera se iskušava u teškim trenucima. Lako je verovati kada nam je sve potaman, zar ne? Verujte kada naiđu bure i oluje. To je prava vera. Verujte u ono što vas ispunjava i čini celovitim. 

Nemojte koračati sa strahom ka ciljevima, jer vas strah blokira. Zatvara vam sva vrata. Idite sa verom i istinskom željom. 
Prepustite se vašem višem vodstvu i pustite da se iskaže kroz vas, da izroni vaše pravo biće. Nemojte negovati sumnju i govoriti da je nešto teško ili nemoguće. Sve je jednostavno i sve je savršeno.

Zato ako vas misao na nešto ispunjava mirom ili uzbuđenjem, znajte da je to prava stvar. To je put kojim trebate ići. Ne dopustite programima prošlosti da vas koče. Usudite se. Vodite se unutrašnjim glasom i osećajem. Ne analizirajte već se pokrenite. 
Jer zaista je sve tako jednostavno i lako. Zato, ne komplikujte!

Piše: Tijana Mihajlović

Tijana Mihajlović je majka, supruga, učiteljica, bloger, You Tube-r, Reiki praktičar, iskren prijatelj i još mnogo toga. Majka dva divna dečaka, supruga svoje prve ljubavi, ponekad tužna, ponekad radosna, ali uvek dignute glave i pozitivna. Uživa u prvoj jutarnjoj kafi, pisanju, dobroj knjizi, meditaciji, vremenu provedenom s decom, sunčanom danu, životu... Kada piše, tada je na svom terenu. Voli da kroz svoje spoznaje i iskustva motiviše ljude i to radi putem svojih tekstova i video snimaka. Želi da svojim postojanjem na ovoj planeti da svoj doprinos, motiviše ljude i učini svet lepšim. Pratite Tijanu: You TubeFacebookblog.

Instagram