Deset saveta kako da ovu godinu učinite najboljom godinom do sada!

image source
Ima ljudi koji svoje životne ciljeve i korenite promene počinju 1. u mesecu ili od tamo nekog ponedeljka. I sve bi to bilo super kada bi taj 1. i taj ponedeljak nekad i došli. Umesto toga stiže bezbroj izgovora i odlaganja za tamo neki ko zna koji datum ili dan. Oni odvažniji koji zaista krenu  herojski i hrabro u borbu za svoje ciljeve često odustaju na pola puta jer im je ili opala motivacija ili im se upetljalo nešto preče. A zašto?
Zato što to nisu bile vaše želje, vaši ciljevi, vaše potrebe! To su ciljevi nekih tamo likova iz novina, vaših roditelja koji viču iz prošlosti i ubeđuju vas da je baš to najbolje za vas, vaših prijatelja...To su njihovi snovi, a ne vaši! 

Ne želite dovoljno jako i zato odustajete. A ne želite dovoljno jako jer to nije vaša želja. Ono što želimo istinski iz dubine svog bića, to ćemo realizvati. Nije važno kako, ali hoćemo. Daćemo sve od sebe, svu energiju, svu ljubav. I nećemo čekati niti 1. u mesecu niti ponedeljak. Krenućemo odmah!

E pa dragi moji evo deset saveta kako da ovu 2018. godinu učinite najboljom godinom do sada:


1. Ne skidajte osmeh sa lica. Smeh diže vibraciju i čini život magičnim.
2. Volite prvo sebe, ugađajte sebi. Ne, to nije sebično. To je prirodno. Ako ne volite sebe, kako ćete voleti druge?
3. Budite svetlost u mraku. Sve polazi od vas i zato učinite prvi korak. Pustite druge da vas slede. Što je više svetla, sve je manje mraka. 
4. Odlučujte srcem i dušom jer je komunikacija između srca i duše jedina ispravna i zajedno donose najbolje odluke.
5. Negujte sebe na svim nivoima. Hranite se zdravo, vežbajte, ulažite u svoje znanje.
6. Budite inspiracija i motivacija onima kojima je to potrebno. Budite im vetar u leđa.
7. Činite stvari koje vas čine srećnima, družite se sa ljudima sa kojima vam je prijatno. Ne činite ništa na silu.
8. Radite posao koji volite jer samo posao koji se radi iz ljubavi nije posao. To je zadovoljstvo, radost, ispunjenost, strast. 
9. Brige, ljutnju, strah ostavite iza sebe. Stavite fokus na ono što vam stavlja osmeh na lice jer ono na čemu vam je fokus, to raste.
10. Otvorite svoje srce, proširite svoje vidike. Pustite da vas duša vodi kroz život. Duša je nepogrešiva. Samo ona zna šta je najbolje za vas.Od srca vam želim da sve svoje želje i ciljeve počnete kreirati vodeći se ovom listom. Sigurna sam da će se magija useliti u vaš život. Uživajte u njoj!

Piše: Tijana Mihajlović

Tijana Mihajlović je majka, supruga, učiteljica, bloger, You Tube-r, Reiki praktičar, iskren prijatelj i još mnogo toga. Majka dva divna dečaka, supruga svoje prve ljubavi, ponekad tužna, ponekad radosna, ali uvek dignute glave i pozitivna. Uživa u prvoj jutarnjoj kafi, pisanju, dobroj knjizi, meditaciji, vremenu provedenom s decom, sunčanom danu, životu... Kada piše, tada je na svom terenu. Voli da kroz svoje spoznaje i iskustva motiviše ljude i to radi putem svojih tekstova i video snimaka. Želi da svojim postojanjem na ovoj planeti da svoj doprinos, motiviše ljude i učini svet lepšim. Pratite Tijanu: You TubeFacebookblog.

Instagram