ZAKON PRIVLAČENJA: 7 savjeta kako manifestovati muškarca iz snova?

image sou
Zakonom privlačenja do partnera iz snova: šta trebate činiti da biste manifestovali muškarca kakvog želite? 


Kako manifestovati muškarca iz snova savjet #1: Znajte kakvog muškarca ne želite manifestovati!
Kada se govori o Zakonu privlačenja generano većina autora koji o tome govore i pišu preporučuju da se razmišlja u pozitivnom tonu i govori pozitivno, o onome što želite, ne o onome što ne želite, no ja bih ovdje navela jedan važan izuzetak: morate biti načisto s time kakvog partnera NE ŽELITE da manifestujete! 

Napravite listu vaših bivših partnera i navedite sve karakteristike koje su vam u vezama s njim(a) frustrirale i zbog kojih ste vezu i okončali.  Sada znate šta je to što ne želite! 

Imajte to na umu kada naredni puta budete trebali odlučiti da li ćete s nekim se ponovo vidjeti ili otići na spoj. Ukoliko želite partnera o kakvom sanjate, morate poslati jasnu i konkretnu poruku Univerzumu tako što nećete pristajati da se viđate s nekim ko nije ono što tražite! 

Sve dok budete gubili vrijeme s muškarcima za koje znate da nisu dobar odabir za vas, nastavićete privlačiti iste muškarce iznova i iznova, jer ćete i sebi podsvjesno i Univerzumu konstantno slati poruke da ne vjerujete da će bolji ikada "naići" ili da ga uopće i zaslužujete ili možete privući. 

Budite sami i ne pravite kompromise dok se pojavi osoba za koju stvarno osjetite da je prava za vas i da je uistinu to muškarac o kakvom ste maštali!


Kako manifestovati muškarca iz snova savjet #2: Budite kristalno jasni kakvog muškarca želite u svom životu!


Sada kada imate listu muškaraca kakve ne želite, možete dobiti jasnoću o tome kakvog muškarca zapravo želite.

Ukoliko vam je bivši momak bio previše ljubomoran i gušio vas u vezi, sada znate da želite nekoga ko će vam vjerovati i s kojim ćete osjećati da vas veza ne guši, već naprotiv ispunjava!

Ukoliko vas je bivši partner varao, sada znate da je vama lojalnost u vezi jako važna i da ne želite ženskaroša, već nekoga ko će vam biti odan i vjeran.

Ukoliko vas je mučila komunikacija u prošloj vezi (svađe, uvrede,  laži, njegovo nejavljanje na telefon, dosadni razgovori, ili niste "imali  o čemu razgovarati") sada znate da je vama komunikacija JAKO bitna u vezi i da želite muškarca koji će vam moći inteletualno parirati i s kim ćete  moći imati zanimljive, ispunjavajuće razgovore, dosta humora i dobro razumijevanje.

Ukoliko vas je bivši partner stalno kritkovao, znate da vam je važno da budete prihvaćeni onakvi kakvima jeste i da vam parnter upućuje konstruktivne kritike na način da pri tome ne povrijedi vaša osjećanja.

Preokrenite sve ono što ne želite u pozitivne izjave šta je to što želite. To će vam pomoći da imate kristalno jasnu viziju za vezu kakvu želite.

Kako manifestovati muškarca iz snova savjet #3: Afirmišite neprestano!


Afirmacije nisu samo nekoliko pozitivnih izjava koje ćete reći svakog jutra ili meditirati uz njih. 

AFIRMACIJE SU SVE ONO ŠTO IZGOVARAMO I MISLIMO U TOKU DANA!

Neće vam puno pomoći u manfiestiranju ljubavi to što ponavljate desetak puta na dan "Ja sam voljena i ja volim" ili "Ja sam u vezi s partnerom iz snova" ako se non-stop žalite kako ste sami, kako nema dobrih muškaraca, kako su svi svinje... Ako s prijateljicama ili kolegicama uz kafu razgovarate (svaka o svom) nesretnom ljubavnom životu, "zlim" bivšim partnerima, ružno govorite o bivšem, te govorite kako su male šanse da ćete u vašem gradu nekoga upoznati u "vašim godinama" ili da su svi dobri muškarci već "zauzeti"... 
Osvijestite šta izgovarate u toku dana o muškarcima, ljubavnim vezama i svom ljubavnom životu. Ne možete promijeniti vaš ljubavni život sve ne počnete pričati drugu priču, koja će biti pozitivnija. Afirmišite neprestano ljubav, ne samoću, jad i bivše partnere koji su vas varali ili ostavljali.

Kako manifestovati muškarca iz snova savjet #4: Nemojte manično manifestovati!

Imati jasnu viziju kakvog muškarca želite kraj sebe je važno, no imati opsesiju je drugo. Možda muškarac koji će biti vaša srodna duša neće imati fakultetsku diplomu, plave oči, trosoban stan, ili neće biti pravnik ili doktor. Imati ovako "definisane" liste je manično manifestovanje

Važno je da budete kristalno jasni kada su "velike stvari" u pitanju, poput onih iz prethodnog paragrafa:

Da je ON odan i vjeran.
Da vas ON voli i poštuje i cijeni.
Da vas ON ne kritikuje i ne vrijeđa.
Da vas ON podržava u životu i karijeri.
Da imate dobru komunikaicju i razumijevanje.
Ili što god ste naveli da je vama JAKO važno!


Boja očiju i kose, te titula i diploma sa baš tog jednog fakulteta koji vi mislite da bi ON trebao imati neće vam značiti ništa ukoliko budete zanemarili ove prioritete. 

Budite otvoreni da bolje upoznate i da pristanete da se vidite s nekim ko nije "vaš tip" možda fizički ili ima drugačije hobije ili interesovanja od vas. Nemojte ograničavati bezgraničan Univerzum sa listom "moj tip muškarca" jer time sabotirate sebe da upoznate nekoga ko će imati puno toga što će vas usrećiti, a što se možda vi sami za sebe ne biste ni usudili napisati ili biste zaboravili spomenuti!Kako manifestovati muškarca iz snova savjet #5: Volite sebe kao što želite da vas ON voli!


Svaka veza koju imamo u životu je samo refleksija veze koju imamo sami sa sobom. Razmislite kakve ste partnere do sada privlačili:

One koji vas krikuju? Jeste li vi previše kritični prema sebi i sebe stalno kritkujete da ste možda mogli bolje, više, brže...?

One koji vas ne cijene i ne poštuju? Koliko poštujete sebe, svoje vrijeme, svoje odluke, svoja obećanja koja ste dali sebi i drugima, svoj integritet...? Da li je vaše NE čvrsto NE ili je to "Ukoliko me još koji put zamoliš, reći ću DA". Koliko poštujete svoju riječ i dato obećanje? Koliko poštujete sebe: dozvoljavate li da vas ljudi iskorištavaju i tretiraju kao otirač za cipele? 

One koji vas ne privlače? Koliko sebe dožvljavate atraktivnom osobom na skali od 0 do 10?

One koji vas varaju? Jeste li vi lojalni sebi, svojim željama i potrebama? 

One koji vam ne poklanjanju dovoljno pažnje? Koliko pažnje poklanjate sebi? Da li sebi često priustite kozmetički tretman, kvalitetnu kozmetiku, vrijeme za sebe i ono što vas cini sretnima, svojoj koži i kosi...? Koliko vremena odvajate za sebe i paznje dajete svojim željama i potrebama?
Da biste kraj sebe imali osobu koja vas bezgranicno voli morate prvo bezgranicno voljeti sebe! Koliko volite sebe toliko ce vas voljeti i partner!

Kako manifestovati muškarca iz snova savjet #6: Mazite se i pazite kao što bi vas ON mazio i pazio!


Koliko vremena posvećujete njezi svoga tijela i duha ili samo-njezi (engl. self care)? Ukoliko želite partnera koji će vas maziti, paziti i ugađati vam... morate da prakticirate self care u velikim dozama!

Tuširate li se mehanički kao da perete prljavo rublje ili sa ljubavlju i sa mnogo bogatih kvalitetnih ulja, peelinga, esencija, krema...? 

Kada ste si posljednji puta priuštili pjenušavu kupku, nanijeli ulje ili losion za tijelo, otisli na masažu ili u saunu...? 

Ukoliko završite sa partnerima koji vam ne ugađaju, ne maze vas i ne paze koliko biste željeli ili nemaju novaca ili vremena za to... Sjetite se da je svaka veza koju u životu imamo ogledalo veze koju imamo sa samima sobom!

Kako manifestovati muškarca iz snova savjet #7: Ponašajte se "kao da..."!

Prema feng shui-ju, ukoliko želimo privući partnera trebamo napraviti fizicki prostor za istoga. Ostavite jednu policu praznu u ormaru za partnera koji se treba pojaviti i extra četkicu za zube. Kupite dvije lijepe šolje za jutarnju kafu ili druge stvari u paru koje biste zajedno koristili. Slično podučava i Zakon Privlačenja: ponašajte se kao da je to vec vasa relanost ("acting as if"). 

Uredite dom s umjetninama sa motivima zaljubljenih i zagrljenih parova, svijećama, svježim cvijećem, jastucima sa motivom Ajfelovog tornja ili LOVE, crvenim detaljima... Kupite sebi lijepo rublje i spavaćice, spavajte u svilenoj posteljini. Kupujte sebi cvijeće, večerajte uz svijeće i vino, gledajte romantične filmove, napravite romantičnu atmosferu u domu... Jednom riječju: osjećajte se zaljubljeno prije nego se zaljubite, da biste vibracijski privukli ljubav i partnera. 

Napravite vrijeme i fizički prostor za partnera kakvog želite imati kraj sebe. Osjećajte se zaljubljeno. Maštajte o NJEMU. Nosite lijepu odjeću i lijepo izgledajte svakoga dana kao da ćete baš taj dan upoznati NJEGA. Ko zna, možda i hoćete? 

Piše: Danijela Jokić Vaislay

Danijela Jokić Vaislay je life coach (trener životnih vještina )  i motivacioni govornik iz BiH, suosnivačica www.sretnazena.comTrenutno živi i radi svoj posao iz snova u sunčanoj i spiritualnoj Indiji i putuje. Rad na laptopu ispod palminog drveća, uz kokosov orah, ili na plaži... su njen fetišNjeni savjeti i citati za osobni rast, na našem i engleskom jeziku krasili su magazine COSMOPOLITAN, SENSA, The Huffington Post i brojne druge. Pomaže klijentima iz brojnih zemalja diljem svijeta da ostvare svoje snove i životne ciljeve, privatnim coaching-om putem Skype-a. Pratite Danijelu na Instagramufacebook-u , njen blog i YOUTUBE kanal na engleskom, za više inspirativnih riječi, savjeta i motivacije. 

Instagram