Search here...
TOP

Dobro Došli Na Besplatan Trodnevni Mini Mindfulness Tečaj

Vođena Meditacija Za Dan 3

Poslušajte meditaciju na SoundCloud ispod, i/li kliknite na gumb ispod, da preuzmete meditaciju u MP3 (audio) formatu na svoj telefon ili računar, kako biste ju mogli slušati svakodnevno i po potrebi.

Bonus Pokloni + Poruka Od Dubravke

preuzmite besplatnu voĐenu meditaciju uzemljenja i mandala bojanku za djecu

Podijelite Svoje Utiske!

Podijelite s nama utiske o tečaju – kako su vam se dopali i na koji način su vam pomogli pdf vodiči, vođene mindfulness meditacije i drugi materijali koje ste dobili u ovom programu? Kakvo ste iskustvo doživjeli sa mindfulness praksom i mindfulness meditacijom? U znak zahvalnosti za feedback, poslaćemo vam na poklon vođenu mindfulness meditaciju uzemljenja u audio formatu i mandala bojanku za djecu. Utiske možete podijeliti odgovorom na današnji e-mail, klikom na gumb ispod, ili na mail adresu: info@dubravkafazlic.com

DODATNI RESURSI - PRODUBITE SVOJE ZNANJE

Preporuke Za Čitanje

Preporučujemo da pročitate e-book ‘Galaktička Dijeta – Kako Voljeti I Podržavati Sebe i Zaustaviti Emocionalno Prejedanje’ od Dubravke Fazlić, te knjigu ‘Ja Vrijedim – Vodič Za Žene Za Uvećanje Osjećaja Sopstvene Vrijednosti, Samopoštovanja i Samopouzdanja‘ od life coach-a Danijele Jokić Vaislay.

"svida mi se priručnik 'galaktička dijeta'!"

Pročitala sam priručnik i jako mi se sviđa! Super mi je kako je fokus na okuse i osjete i mindfulness naravno i da nema riječi o mršavljenju, ili tako nešto slično! Vrlo je sve jednostavno i pitko za čitanje, a posebno mi se sviđaju priče s babom i bademima i mahunama.

- Maja Žanko, nutricionist

"Mindfulness edukacija je napravila promjenu"

“Iz tjedna u tjedan je sadržaj edukacije bio sve dublji I zanimljiviji. Osobe s kojima sam ovo prolazila su mi puno pomogle oko nekih vlastitih kočnica I svojim pričama pomogle uvidjeti I pogurati prema naprijed u praksi mindfunessa. Mindfulness edukacija je napravila promjenu jer u danu mogu primijetiti kada mi je hrpa misli u glavi. Onda zastanem I udahnem. Pogotovo mi se sviđa što sam počela primijećivati jednostavne svakodnevne ljepote oko sebe (zvuk ptica, miris, sunčeve zrake).”

- Mara Bekavac

Doznajte viŠe o mindfulness trenizima i online savjetovanju

Kliknite Na Gumb