LIFE COACHING USLUGE - VANJA BEUKELMAN PAVLOVIĆ
Vanja Beukelman Pavlović je life coach, kognitivni terapeut  i stalna kolumnistica i stručna saradnica Sretna Žena Magazina.  U Holandjiji, gdje živi, proglašena je Ambasadoricom Sreće. Vodi talk show "Priče Za Stolom" i motivacijske govore i radionice, u centru za razvoj i povezivanje "Olea", kojeg je osnovala 2019. Njena dosadašnja znanja i iskustva dijelom je objedinila u svojoj knjizi "Život"Ukoliko želite Vanjinu pomoć, možete se prijaviiti za life coaching sesije sa njom putem Skype-a. 

Sadržaj Vanjinog treninga:

• Identificiranje vlastite životne vrijednosti.
• Unošenje jasnoće u vlastiti život.
• Postizanje svojih ciljeva.

Vanja vam može pomoći sa:

• donošenjem važnih izbora i ostvarenje vaše ambicije.
• suočavanje s tjelesnim promjenama uslijed nesreća, bolesti i starosti.
• stres svakodnevnog života
- odabir studija


Cijena individualnih sesija:

€ 35 / 45 minuta 
€ 65 / 90 minuta

Ukoliko se želite javiti za individualne  life coaching sesije putem Skype-a obratite se Vanji putem: vanja.beukelman@gmail.com

Grupne coaching sesije:

Vanja, zajedno sa life coachem Danijelom Jokic Vaislay održava grupne coaching sesije svakog mjeseca, na odabrane teme, za članice online grupe zena Arabella. Cijena učlanjenja u grupu je 15 EURA mjesečno.  Za više informacija o članstvu kliknite na ovaj link.

Napomena:

Sadržaj na ovom magazinu je informativnog i motivacijskog karaktera. Namjera nam je da upoznamo čitatelje sa različitim pravcima nove sociološke misli, pozitivne pishologije i duhovnosti. Sadržaj u ovom tekstu nije zamjena za stručni medicinski savjet - ukoliko imate ozbiljnih psiholoških problema, obratite se liječniku i/li psihoterapeutu.