ONLINE KRUG ŽENA ARABELLA - GRUPNI COACHING POZIVI SVAKOG MJESECA SA LIFE COACH-EVIMA
Ukoliko želite da promijenite sebe i svoj život na bolje, uz profesionalno vođenje i pomoć mentora - life coach-eva, Online Krug Žena Arabella je mjesto za vas! Unutar ove grupe ćemo jednom mjesečno preko Zoom-a ili Skype-a, podučavati vas o temama o samorazvoju, davati vam savjete, pomagati vam, podržavati vas u samorazvoju, odgovarati na vaša pitanja o problemima i izazovima s kojima se suočavate, te pričati na teme ženske energije.

Kako bi ove grupne coaching sesije bile dostupne bile dostupne što većem broju žena, odlučile smo da cijena članarine bude samo 10 EURA mjesečno.

Za samo 10 EURA mjesečno dobijate:

*** Mjesečne grupne (online) coaching pozive sa life coach-evima Vanjom Beukelman Pavlović i Danijelom Jokić Vaislay, u trajanju od 90 minuta, putem Skype-a.

*** Sve članice dobijaju na poklon knjigu "Život", od Vanje Beukelman Pavlović, u elektronskom formatu i printabilni dnevni planer za jutarnji ritual.

*** Pristup privatnoj Facebook grupi gdje ćete se moći povezati sa vašim life coach-evima i ostalim članicama.

Ukoliko iz opravdanih razloga ne možete da prisustvujete dogovorenom terminu neke od grupnih coaching sesija, ne brinite - možete odgledati snimak iste naknadno. 

Ukoliko iz bilo kojeg razloga budete odlučili da želite da prekinete vaše članstvo u Online Krugu Zena Arabella, možete to učiniti kad god poželite. 

Iznos mjesečne pretplate na članarinu plaća se online, putem sigurne platforme PayPal, putem pay Pal računa, debitne ili kreditne kartice. 

Ukoliko osjećate da su članstvo u našem krugu i grupne coaching sesije sa life coach-evima Vanjom Beukelman Pavlović i Danijelom Jokić Vaislay baš ono što vam sada treba, pozivamo vas da se učlanite u naš Online Krug Žena Arabella

DA BISTE SE PRETPLATILI NA GRUPNE COACHING SESIJE I POSTALI ČLANICA NAŠEG KRUGA:

1)  KLIKNITE NA NA OVAJ PAYPAL LINK DA BISTE SE PRETPLATILI NA ČLANSTVO, 

2) PRIDRUŽITE SE NAŠOJ FACEBOOK GRUPI, GDJE ĆETE DOBITI LINKOVE ZA VAŠE POKLONE I INFORMACIJE O TERMINIMA ZA GRUPNE COACHING SESIJE. 

Pretplatom na članstvo, podržavate rad našeg magazina, za što vam od srca zahvaljujemo!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili tehničkih problema u vezi pretplate na članstvo, obratite se Danijeli na jvdanijela@gmail.com ili nam pišite u inbox naše Facebook stranice .

S ljubavlju, Arabella - 
Sretna Žena Magazin tim.

Napomena:

Sadržaj na ovom magazinu je informativnog i motivacijskog karaktera. Namjera nam je da upoznamo čitatelje sa različitim pravcima nove sociološke misli, pozitivne pishologije i duhovnosti. Sadržaj u ovom tekstu nije zamjena za stručni medicinski savjet - ukoliko imate ozbiljnih psiholoških problema, obratite se liječniku i/li psihoterapeutu.