ONLINE KRUG ŽENA ARABELLA - GRUPNI COACHING POZIVI SVAKOG MJESECA SA LIFE COACH-EVIMA


Ukoliko želite da promijenite sebe i svoj život na bolje, uz profesionalno vođenje i pomoć Life Coach-eva, Online Krug Žena Arabella je za vas! Unutar ove grupe ćemo jednom mjesečno preko Zoom-a ili Skype-a, podučavati vas o temama o samorazvoju, davati vam savjete, pomagati vam, podržavati vas u samorazvoju, odgovarati na vaša pitanja o problemima i izazovima s kojima se suočavate, te pričati na temu ženske energije.

Za cijenu članarine od 20 EURA mjesečno dobijate:

*** Mjesečne grupne (online) coaching pozive sa life coach-evima Vanjom Beukelman Pavlović i Danijelom Jokić Vaislay, u trajanju od 90 minuta, putem Skype-a.

*** Sve članice dobijaju na poklon knjigu "Život", od Vanje Beukelman Pavlović, u elektronskom formatu.

*** Pristup privatnoj Facebook grupi gdje ćete se moći povezati sa vašim Life Coach-evima i ostalim članicama.

Ukoliko iz opravdanih razloga ne možete da prisustvujete dogovorenom terminu neke od grupnih coaching sesija, ne brinite - možete odgledati snimak iste naknadno. 

Ukoliko iz bilo kojeg razloga budete odlučili da želite da prekinete vaše članstvo u Online Krugu Žena Arabella, možete to učiniti kad god poželite. 

Iznos mjesečne pretplate na članarinu plaća se online, putem sigurne platforme PayPal (putem pay Pal računa, debitne kartice, ili kreditne kartice), ili putem bankovne uplate na holandski žiro račun.

Ukoliko osjećate da su članstvo u našem krugu i grupne coaching sesije sa life coach-evima Vanjom Beukelman Pavlović i Danijelom Jokić Vaislay baš ono što vam sada treba, pozivamo vas da se učlanite u naš Online Krug Žena Arabella


Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi pretplate na članstvo, tu smo da vam odgovorimo. Za pridruživanje grupi, obratite se Danijeli putem Facebook-a, ili na jvdanijela@gmail.com.

Napomena:

Sadržaj na ovom magazinu je informativnog i motivacijskog karaktera. Namjera nam je da upoznamo čitatelje sa različitim pravcima nove sociološke misli, pozitivne pishologije i duhovnosti. Sadržaj u ovom tekstu nije zamjena za stručni medicinski savjet - ukoliko imate ozbiljnih psiholoških problema, obratite se liječniku i/li psihoterapeutu.