Search here...
TOP
Life Coach Savjeti Life Coacha

Promijenite svoj život na bolje uz pomoć Life Coach-eva

LIFE COACH LAJF KOUCING

Ako želite postati najbolja verzija sebe, ostvariti svoje ciljeve, uvećati samopouzdanje, reducirati stres i promijeniti svoj život na bolje, life coaching sesije vam mogu u tome pomoći!

Online grupni life coaching pozivi (sesije), koje vode life coach-evi Danijela Jokić Vaislay i Vanja Beukelman Pavlović održavaju se jednom mjesečno, putem Skype-a. Life Coach-evi vam u toku ovih sesija daju savjete, podržavaju vas u ostvarenju vaših ciljeva i pravljenju pozitivnih životnih promjena, te odgovaraju na vaša pitanja o problemima i izazovima s kojima se suočavate.

Za Cijenu Mjesečne Članarine Od (Samo!) 10 EURA Dobijate:

  • Pristup mjesečnim grupnim coaching pozivima, sa life coach-evima Vanjom Beukelman Pavlović i Danijelom Jokić Vaislay, u trajanju od 90 minuta, putem Skype-a.
  • Knjigu “Život”, od Vanje Beukelman Pavlović, u digitalnom formatu na poklon.
  • Članstvo u grupi osviještenih i pozitivnih žena iz dijaspore i Balkana, s kojima se možete upoznati i povezati.
  • Pristup privatnoj Facebook grupi gdje ćete se moći povezati sa vašim Life Coach-evima i ostalim članicama grupe.

Iskustva žena koje su prisustvovale life coaching pozivima

“Ova grupa i ovi grupni life coaching pozivi vas inspirativno, kreativno i pozitivno potiču da iskoristite svoje prirodne sposobnosti, talente i kreativost, kako biste unijeli radost i sreću u svoj život i živote drugih! Tko voli visoke vibracije, na pravom je mjestu!” (Ivana Batur, Zadar)

“Kada bi me netko pitao zašto se uključiti u ove grupne coaching pozive, ja bih odgovorila radi osjećaja prihvaćenosti. Ako Vam je nedostajalo prihvaćenosti u djetinjstvu i možda se osjećate posramljeno i nesposobno u odrasloj dobi, vjerojatno ste naučili ne prihvaćati druge, sami sebe i doživljavati neprihvaćanje u odnosima. Ovdje, u grupi predivnih žena, učite se biti ono što jeste, otpuštate kontrolu i raznorazne iluzije i skidate masku. Grupa life coach-eva Vanja i Danijele je predivno mjesto gdje nas se prima s poštovanjem, što uključuje naše crte osobnosti, potrebe i izbore koje nas osnažuju i razumiju. Razumijevanjem i izborom tema koje su senzibilizirane za naše potrebe i osjećaje, Vanja i danijela pomažu nam da se usredotočimo na sebe, da pozornost poklanjamo sebi, jer je pozornost jedna od temeljnih potreba i tada uviđamo kako odnosi mogu biti predivni i više ne ulazimo, a niti ne trebamo odnose koji nam daju lažnu sigurnost I u kojima nismo ispunjeni. Meni su osobno grupni pozivi pomogli da vjerujem sebi, svojim odlukama i osjećajima, da sam odgovorna za sebe i da je moj fokus zajedno sa grupom – na ekspanziji. Ovdje možete izraziti sebe, jer imate nježnu, podržavajuću grupu.” – (Sanela Rakuljić, Split)

“Teme diskusije na coaching pozivima su divne, praktične i zanimljive. Kao da imate neki vlastiti svijet, ekipu punu podrške, s kojom možete da podijelite svoje životne izazove i radosti. Preporučila bih drugim ženama da se pridruže zbog zanimljivih tema, savjeta i pozitivne energije u grupi – nema kukanja ni negativnih tema, što je pravo osvježenje u današnje vrijeme!” – (Lejla Hodžić, Tuzla)

Promijenite sebe i svoj život na bolje za samo 10 EURA i 90 minuta mjesečno, iz komfora svog doma. Kliknite na ovaj link za prijavu i više informacija o online life coaching sesijama (pozivima).

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *