Search here...
TOP

Dobro Došli Na Besplatan Trodnevni Mini Mindfulness Tečaj

Uvod U Mindfulness

Mindful Jutarnja Rutina - Meditacija sa dahom

Vođena Meditacija Za Dan 1

Poslušajte meditaciju na SoundCloud ispod, i/li kliknite na gumb ispod, da preuzmete meditaciju u MP3 (audio) formatu na svoj telefon ili računar, kako biste ju mogli slušati svakodnevno i po potrebi.

Bonus poklon: besplatna mandala bojanka

Bojanje Mandala kao Mindfulness Praksa

Curry and Kasser’s (2005) istraživanje pokazalo je da bojanje kompleksnih geometrijskih oblika dovodi osobu u meditativno stanje i može pomoći u reduciranju anksioznosti. Bojanje mandala metoda je kreativnog prakticiranja mindfulness-a, jer kada smo kreativni i u flow stanju, potpuno smo prisutni u trenutku. Kliknite na gumb ispod da biste preuzeli bespltanu mandala bojanku u digitalnom formatu, sa više od trideset mandala za bojanje:

DODATNI RESURSI - PRODUBITE SVOJE ZNANJE

Preporuke Za Čitanje

Preporučujemo da pročitate e-book ‘Moje Mindful Jutro’, od Dubravke Fazlić. E-book sadrži: vježbe i upute kako prakticirati Mindfulness i kreirati mindful jutarnju rutinu, recepte za pripremu zdravog doručaka, iskustvo autorice provučeno kroz mindfulness i mindful stil života i dodatak iznenađenja. 

"od srca preporuČujem 'moje mindful jutro'' E-book

“Moje Mindful Jutro’ e-book je inspirativan, edukativan, i multifunkcionalan vodič  za praktičnu primjenu mindfulness-a u svakodnevnom životu. U doba kada smo izloženi stresu zbog ubrzanog načina života, trenutne ekonomske, zdravstvene, ekološke i globalne krize, te overload-u informacijama i oglašivačkih poruka, prakticiranje mindfulness-a može nam pomoći da reduciramo stres, budemo prisutniji u trenutku, jedemo svjesnije (i osvijestimo eventualno emotivno prejedanje), prakticiramo svjesni konzumerizam i slow living. Posebnost ovog e-book-a je što sadrži praktične savjete kako možemo prakticirati mindfulness tijekom kuhanja i pripreme obroka, kao dio jutarnjeg rituala, te za vrijeme obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Zdravi recepti u e-book-u, kao i bonus mindfulness meditacije, pomažu da se savjeti iz e-book-a i praktično primjene. Od srca preporučujem e-book ‘Moje Mindful Jutro’!”

- Danijela Jokic Vaislay, life coach

"tijekom kuhanja lako smjestiti u sadašnji trenutak"

“Tema mi se jako svidjela. Već sam i sama primijetila kako se tijekom kuhanja lako smjestiti u sadašnji trenutak sidrom okusa, mirisa, tekstura. Ova e-knjiga je sve to sročila na jedan strukturiran i jasan način i definitivno me inspirirala da mi kuhanje i papanje današnjeg nedjeljnog ručka bude “mindful”. Osim same teme, sviđa mi se stil i dizajn priručnika. Stranice s receptima također su jako lijepe i pregledne. Ilustracije boje i veći tekst čine informacije preglednima, pa je čitanje pravi mali gušt!”

- Ana Buljan

NOVE MEDITACIJE, VIDEO LEKCIJE I PDF VODIČ ZA DAN 2 MOŽETE PREUZETI KLIKOM NA GUMB ISPOD

ILI KLIKOM NA LINK U MAIL-U DOBRODOŠLICE KOJI SMO VAM POSLALI. Ukoliko ne budete vidjeli e-mail, provjerite spam i folder sa promotivnim mail-ovima.