Search here...
TOP
Podcast

5 podcast-a na našem jeziku koje biste trebali poslušati

podkasti podcast na nasem jeziku pisholoski osobni razvoj

Ako volite slušati motivirajuće i edukativne podcast-e na teme psihologije i osobnog rasta i razvoja, ove podcaste na našem jeziku biste svakako trebali zapratiti i (po)slušati:

1. Sretna Žena Podcast

Podcast koji vode life coach-evi Danijela Jokić Vaislay i Vanja Beukelman Pavlović na teme osobnog rasta i razvoja i spiritualnosti, koji možete slušati na Spotify, ApplePodcasts, i Google PodcastsAudible.

2. Psihološki Podcast (Andjelija Simić)

Podcast na psihološke teme, koji vodi psihoterapeutkinja i kolumnistica našeg magazina za rubriku Savjeti Psihologa, Andjelija Simić, koji možete slušati na SoundCloud.

3. Na Kafi Sa Psihologom

Kako bi ukazala na važnost mentalnog zdravlja i ohrabrila javnost da potraži pomoć stručnjaka, Hemofarm fondacija pokrenula je podcast  “Na kafi sa psihologom”, u okviru istoimenog projekta, koji možete slušati na Spotify i ApplePodcasts.

4. Neka Nova Priča

Podcast o osobnom rastu i razvoju kroz život i iskustvo jedne mame, supruge i ‘slučajne’ poduzetnice, kojeg vodi Lucia Adžić. Podcast možete slušati na YouTube, Spotify i ApplePodcasts.

5. Dobro Jutro S Tanjom Dimitrijević

Ovaj podkast će vas inspirisati da započnete svaki dan svjesno i kreativno sa puno pozitivne energije. Kreiranjem jutarnje rutine koja uključuje žurnaling, vježbanje, tehnike relaksacije, kreativne tehnike i sl., kao i sadržajima iz kulture, nauke, filantropije itd. ovaj podkast ima zadatak da vas pokrene da živite zdraviji, ispunjeniji, harmoničniji i smisleniji život.Podcast možete poslušati na Spotify.

O Autoru

«

»

Leave a Comment