Search here...
TOP
Ljubav I Veze

Moć intuicije – Kako da znate da je ON pravi muškarac za vas

Moć intuicije - Kako da znate da je ON pravi muškarac za vas

Bile ste ili trenutno jeste u vezi u kojoj vam je rečeno da ste voljene a niste tako osjećale. Govoreno vam je da je sve u redu ali ponašanje nije bilo u skladu s tim. Na primjer, partner vas uvjerava da mu je stalo, a stalno vas kritikuje ili se oglušuje o dogovore koje ste napravili. Zbunjene ste kada ste u vezi sa nekim, a njegove riječi i postupci nisu usaglašeni. Kada se nađete u takvoj situaciji, vjerujte neverbalnoj poruci koju ste primile. Ponašanju. To je istina.

Istražujući na ovu temu, danima sam čitala tekstove koji su se svodili na spiskove ponašanja suprotnog pola. Postoje običajne norme o tome kako se ponaša čovjek koji vas voli. Ukratko, džentlmensko ponašanje.

Kada su veze u pitanju dokaz ljubavi su postupci, tvrdi većina stručnjaka sa kojima se i ja slažem. Međutim, šta ako on radi sve što je društveno prihvatljivo a vi se ipak ne osjećate dobro. Voljela bih da je meni ovo neko ranije objasnio. Imala bih više vjere u svoj osjećaj i znala tačno šta da radim. 

Danas ću vam pisati na osnovu ličnog iskustva i nadam se da ću neke od vas poštedjeti mnogih jada kroz koje sam sama prošla. Izlazila sam sa momcima koji su se pristojno ponašali, ispunjavali uslove sa početka teksta. Međutim, ja sam često nakon izlaska odlazila na spavanje i budila se tužna, sa osjećajem praznine. Nisam bila voljena onako kako zaslužujem, onako kako me Univerzum voli i ja sam to osjećala. Nisam mogla da se pomirim sa tim.

Objašnjavala sam drugaricama da osećam nemir i da nešto nije u redu. Ako bi momak uskoro pozvao i predložio ponovni sastanak, one bi govorile da umišljam pošto moja intuicija nije bila prijatna nazivale me pesimistom.

Bila sam u pravu,svaki put. Ali to sam samo ja mogla da znam. Kao što svaka od vas zna najbolje za sebe.

Pročitajte i...  Zašto nas privlače toksični i narcisoidni ljudi

Znači, ponašanje nije bilo dovoljan parametar. Ja takve momke nazivam profesionalnim udvaračima. Neki od njih će biti u stanju da zavaraju čak i vašu mamu, ali nikad vas. Postoje i oni drugi, koji hoće da ispadnu mangupi pa ne zovu redovno i treći koji nisu vješti u udvaranju, ali vi naprosto znate u oba ova slučaja da ste vi TA.

Možete da osjetite, ali da ne razumijete. Kao da čujem kako govorite da vam nešto u vezi sa vašim ljubavnim životom nije logično. Koliko sam samo puta to ponovila.

Prijatan ili neprijatan osjećaj postoji upravo jer postoji i ono što se logikom ne može spoznati.

Ja izuzetno cijenim taj vrijedan instrument, mozak. Hvala mu što razumijem sve divne knjige koje čitam, ali bojim se da se tu njegov domet završava. On umije da procesuira samo ono što vidi, ono što se već dogodilo. Stvari srca nisu njegova sfera delovanja. Moja intuicija je ta koja mi je rekla da će se dogoditi tuga još dok je mozak bio zaglavljen u nekoj knjizi, ne slutivši šta mi se sprema.

Živimo u 21. vijeku i nema više mjesta za sumnju kad čak i naučnici potvrđuju da um, tijelo i srce ili duša odgovaraju energetski na spoljašnji svet. Budite otvorene, shvatite da je to normalno i da je to resurs koji je dat nama ženama u izobilju i u svrhu da ga koristimo. Muškarcima je pak dominantna logika. 

Logika vam se obraća putem mozga, instinkt putem tijela, a intuicija komunicira s vama putem srca. Vaše biće je nepogrješivo. Genijalno osmišljena cjelina. Ono uvijek zna šta treba da radi.

Ako su vaš um, tijelo i srce saglasni, onda je prepoznavanje lične sreće najlakši posao na svijetu. Ali, kad ono što vidite i osjećate u spoljnom svijetu nije u sinhronicitetu, osjećate nemir, cijeli vaš organizam se buni. Podstiče vas na akciju.

Postoje partnerstva, veze i brakovi koji vas inspirišu i oni koji vas demorališu. Ovi drugi pokreću vaš cjelokupni život u pogrešnom smjeru. To je veoma važna tema. Zato ja sa predanošću istražujem i velikim žarom vam pišem o tome.

Pročitajte i...  Zašto je balansiranje muške i ženske energije važno za ljubavne veze

Otvorite se, oslušnite. Koristite svoj centar – dušu. Ako nemate osmijeh na licu i sjaj u oku, idite i ne osvrćite se. Vjerujte sebi, recite OK, to nije to, ništa što istinski želim ne dobijam ako ostanem, a jedini način za to jeste da se udaljim. Ako ne osjećate da je trenutni partner najbolji mogući izbor za vas uprkos tome što ulažete trud, osećanja i energiju, u srcu vi znate da to ne vodi nikuda, zašto biste onda to radile? Bog ili Univerzum, kako vam je bliže, ima druge planove za vas.

Najveći blagoslov je osetiti pravu povezanost sa drugom dušom i ne bi trebalo pristajati ni na šta manje od toga. Nikad.

Ništa ne može da se uporedi sa tim, osim važnosti da vi budete ono što želite. Jer privlačite ono što jeste. U suprotnom ćete privlačiti haotične partnere i to se neće dobro završavati.

Onaj kojeg zaista želite je muškarac koji vam je namijenjen, koji može da stane pored vas, ostvari ispunjen život i inspiriše vas da vi ostvarite svoj pun potencijal.

To je stvar sa najboljim izborom za vas, jednostavno znate, ako ne znate ondato nije on. Tokom godina sam naučila koji je najvažniji indikator koji će me odvesti na pravi trag.

Zapitajte se kako se osjećate kada niste sa njim. Ako osjećate nemir i da nešto nije u redu, onda zasigurno nešto i nije u redu. Pri tome ne mislim na nedostajanje i nestrpljivo isčekivanje ponovnog susreta. Mislim na to kad niste srećne i ne izvršavate svoje obaveze na vrijeme. Umesto toga se pitate gdje je i sa kim, a osjećaj praznine ne prolazi dok ga ponovo ne čujete i ne vidite.

Pročitajte i...  Da biste privukli muškarca kakvog želite prvo morate zavoljeti sebe

Ako ste usamljene i ignorišete znake pokraj puta, zapravo dajete same sebi lažnu nadu mislima da će biti bolje. Zavaravaćete se dok vas istina jedan dan ne sačeka iza ćoška. A onda će se probuditi ego, jer kako on da ostavi vas kad se vama prvima nije dopadalo ovo i ono, ali ste ipak… Nema “Ali”!

Najbolji mogući izbor će vas privući ne svojim izgledom ili besprjekornim manirima nego svojim duhom. To je onaj duh koji vam je poznat, blizak, izaziva vam osmijeh na licu i toplinu oko srca bez obzira gde je. Nema straha. Možete da ga pustite, on će vam se uvek vratiti. Jer njega je Svemir namenio za vas.

To je stvar sa dobrim stvarima u životu. Ne treba vam vrijeme da ih prepoznate. Da, potrebno je vreme da bi se izgradila zdrava i stabilna veza ali ne i da biste znali. Bićete zavedeni dušom druge osobe. Ako je to to, osjetićete snažnu emociju. Osjetićete povezanost u svrhu dobrog.

Ostanite otvoreni, prijemčivi. Ženska intuicija je tiha, lijepa i nepogrješiva. Očekujte da ćete biti informisani putem sopstvene mudrosti. Osluškujte, vjerujte i uvek ćete biti na korak ispred.

O Autoru

«

»

Leave a Comment

X