Search here...
TOP
Savjeti Life Coacha

Kako živjeti život, a ne iluziju života

kako-zivjeti-zivot

Biti pozitivan. Biti svjestan sebe i svojih kvaliteta. Privlačiti pozitivnu energiju. Zakon Privlačenja… To je neki nazovi novi talas osviještenosti, koji nas sve više osvaja. Novi kult življenja. Naravno da je i mene ponijelo to ushićenje, da samo privlačim pozitivno, pogotovo kada vidim svakodnevno u kakvom svijetu živimo. I uvjerena sam da pozitivnim
stavom prema životu privlačimo pozitivno.

Ipak, ja ne vjerujem u nekakav svijet bez problema i svijet gdje trebamo samo da budemo veseli i da se samo smješkamo. Jer kako bismo znali što je dan, ako ne znamo što je noć, ili kako ćemo prepoznati dobro, ako nismo okusili loše?!

Ono što zaključujem iz svog životnog i radnog iskustva do sada, svih knjiga koje čitam, te YouTube kanala koje pratim jeste da svako ima svoj život, sa svim iskustvima i dobrim i lošim stranama i da baš za taj život treba da imamo poštovanja i da baš iz tog života trebamo da crpimo svu pozitivnu energiju i životnu mudrost. Učim svaki dan iznova da smo svi jako bitni kao pojedinci sa svojim iskustvima, svatko na svoj način. I da je svatko jednako bitan za ovu ogromnu cjelinu kojoj pripadamo. I ti i ja. I zbog toga je….

  • Bitno izvući snagu iz svojih ličnih iskustava.
  • Bitno izvući snagu kroz nova učenja koja nam život nudi.
  • Bitno biti svjestan svoje životne priče.
  • Bitno to podijeliti sa drugima.

Zbog toga u videu koji slijedi dijelim svoju priču i razmišljanja s tobom koji čitaš. Ne zato što mislim da sam nešto novo otkrila. ili zbog toga što mislim da je moja priča nešto posebno. Ovo je moje i razmišljanje i ono je bitno isto tako kao i tvoja.  

  • Vjerujem da je to bitno podijeliti sa drugima.
  • Vjerujem da je bitno biti svjestan svoje životne priče.
  • Vjerujem da je bitno izvući snagu kroz nova učenja koja nam život nudi.
  • Vjerujem da je najbitnije izvući snagu iz svojih ličnih iskustava.
Pročitajte i...  Zašto ne možete manifestovati ono što želite

Vjerujem da je najbitnije biti poptuno svoj, za sve one koje voliš i za one s kojima se druziš, jer baš takav im i trebaš. Ne zaboravi, ti nisi samo svoje misli! Ti si srce, duša i osjećaj. Srce , duša i osjećaj znače “biti”, znače da postojiš.

Ako želiš živjeti život, ne boj se ničega što ti dođe na put. I najlošije stvari imaju dobru stranu. I ja sam prošla kroz period kada mi se činilo da sve radi protiv mene, a moj cilj mi je izgledao sve dalje. Pa sam se znala pitati, šta je smisao svega.

No, moj me osjećaj uvijek vodio naprijed i uvijek idem naprijed, jer vjerujem da sve loše što mi se dešava na mom životnom putu je za nešto dobro. Zato, ni jednog momenta ne ispuštate svoj cilj, jer samo tako si pravimo svoje mjesto ovdje na ovoj zemlji. Moju knjigu “Život” možete kupiti klikom na ovaj link.

O Autoru

«

»

Leave a Comment

X