Search here...
TOP
Business Coaching Mindset Za Novac Obilje Savjeti Life Coacha Uspjeh

Akademija Obilja – MANIFESTUJTE VIŠE KLIJENATA I NOVACA ♀

Da li želite da manifestujete vise klijenata kao coach/ iscjeliteljica i postanete manget za obilje, luksuz, prosperitet i novac?

Da li želite da naučite kako možete da kreirate višestruke i pasivne izvore prihoda u svom coaching/spiritualnom biznisu i kreirate više obilja u svom životu?

Da li želite da otkrijete koji biznis model i marketing strategija su idealan izbor za vas, na osnovu vaše Vedske atrološke natalne karte, Human Design profila i vašeg idealnog životnog stila?

Da li želite da imate iskusne mentore i biznis coach-eve koji će vam pomoći da izgradite uspješan online coaching/ spiritualni biznis (mnogo) brže i podržavati vas u procesu?

Ako ste odgovorili na jedno od prethodnih pitanja “DA”, program Akademija Obilja je za vas!

Akademija Obilja je transformacijski, holistički coaching i mentorski program za coach-eve, spiritualne učitelje i iscjeliteljice, sa life i biznis  coach-evima Danijelom Jokić Vaislay i Vanjom Beukelman Pavlović, koje će vam pomoći u reprogramiranju limitirajućih uvjerenja o novcu, uvećanju vašeg kapaciteta za primanje, kreiranju vase autentične marketinške poruke i višestrukih i pasivnih izvora prihoda – kako biste magnetizirali vise obilja, klijenata i novaca u vašem životu i vašoj coaching/ savjetodavnoj/ spiritualnoj/ iscjeliteljskoj praksi, dok ce vam Natalija Buneta pomoći u otklanjanju energetskih blokada za novac energetskim transmisijama (svjetlosni jezik, svjetlosni kodovi, Sveta Geometrija). 

Više informacija o programu možete pročitati klikom na ovaj link

O Autoru

«

»

X