Search here...
TOP
Meditacije

Vođena meditacija – Vizualizacija obojene kupole

vodena-meditacija-vizualizacija-svjetlosti

Boje su neizostavna dio života. Prije nego li se odlučite raditi ovu vizualizaciju pripremite si olovku i papir kako bi mogli zapisivati ono što zapažate. Mnogi od nas imaju svoje najdraže boje i one koje baš i ne vole.

U ovoj meditaciji osjetite spektar boja i primijetite boju koja vam je ugodna, nelagodna. Koja boja u vama izaziva nemir? Koja je nijansa te boje? Možete li je promijeniti u malo topliju, ili hladniju? Kakav je tada osjećaj? Isti, ili se promijenio?

Osjećate li uznemirenost? Razdražljivi ste? Javlja li vam se možda radost, veselje? Ili ne osjećate ništa? Obojena svjetlost imam moć otključati naše potencijale. Igrajte se s bojama i svim nijansama boje. Prepustite se intuiciji, dopustite si da vas vodi i ponavljate ovu vizualizaciju. Primijetit ćete promjene. Za potpunije iskustvo meditacije, preuzmite vodič o vizualizaciji boja i grafiku sa pojašnjenjem značenja i simbolizma pojedinih boja.  

Ova meditacija inspirirana je radom Jacob-a Israel-a Lieberman-a. Odvojite si malo vremeno, sjednite na mirno mjesto i poslušajte meditaciju:

O Autoru

«

»

Leave a Comment

X